Sharp 24LE510

Cei de la Sharp sunt recunoscuţi pentru televizoarele lor de calitate, iar un model nou care costă puţin şi e performant este televizorul LED Sharp 24LE510 de 61 centimetri. E dotat cu multe tehnologii printre care ce a LED, HD (sau mai bine spus Full HD), tuner digital (DVB-C), HDMI şi player multimedia. Poate vreţi să mă întrebaţi care e cea mai utilă dintre tehnologiile amintite mai sus. Eu aş zice că toate sunt utile, dar cele mai folositoare sunt cea LED şi cea Full HD.

Tehnologia LED garantează un consum redus de curent al aparatului – undeva la -40%, iar suportul 1080p vă permite să vedeţi filme la calitate 1080p fără a pierde niciun detaliu.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest preţ e unul foarte corect deoarece ecranul are o dimensiune medie şi pentru că are o mulţime de tehnologii utile la bord. În opinia mea raportul dintre preţ şi dotări e mai mult decât excelent.

Poze

Din imagini o să vedeţi că e similar cu LC24LE220E care are tot 24 ţoli.

Aşa arată
Modelul cu negru

Specificaţii tehnice

Sharp 24LE510 e dotat cu un ecran de 24 inci care e luminat cu tehnologie LED. Cel mai tare lucru legat de ecran e că e unul 1080p. Dacă o să vreţi să vizionaţi un film de pe o memorie USB atunci o să puteţi face acest lucru deoarece vide cu player multimedia pe USB.

La capitolul sunet stă excelent graţie celor două difuzoare de 2,5W fiecare care vin cu caracteristici superioare de sunet mai exact cu sunet HD.

Puteţi viziona şi posturile favorite în format HD deoarece 24LE510 are tuner HD, dar şi DVB-T. E posibil ca tunerul DVB-C să nu fie suficient pentru unele posturi HD şi de aceea va trebui să utilizaţi şi un receptor de la furnizorul de cablu.

Păreri pro şi contra

Pro: are o greutate mică (undeva la 5 kilograme), poate reda filme DivX de pe USB, re LED şi suport FullHD.
Contra: poate era bună o diagonală mai mare, însă dacă ai o cameră mică atunci e perfect.

Concluzie

Sharp 24LE510 este un televizor cu un preţ undeva la 1000 lei şi e dotat cu multe funcţii utile. Alături e un video preview la modelul 24LE510 (cunoscut şi ca LC24LE510 sau LC-24LE510).

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sharp 24LE510”

  1. Ca si calitate a imaginii cum e ? Am vazut un review despre un alt model Sharp in care zicea cineva ca nu e grozav deloc acel model si ca ar avea un pronuntat color bleeding.

  2. Nu am modelul de fata ci unul de 32 si pot spune ca imaginea e ok. E posibil ca la jocurile astea noi sa apara laguri daca nu conectezi consola corespunzator dar la 1000-1500 RON nu cred ca e tocmai televizor de jocuri. Iar la filme nu ar trebui sa apara color bleeding.

  3. Multumesc mult. Nu imi trebuie pt. jocuri, ma intereseaza strict pt. chestii desktop si nici alea orientate spre grafica sau ceva.
    Vroiam doar sa nu fie chestii vizibile asa in modul desktop.

Comentariile sunt închise.