Sharp 24LE240E, televizor FullHD de 60 cm

Televizorul LED Sharp 24LE240E e un model destul de reușit având în vedere că oferă o imagine mai detaliată decât la predecesoarele sau alte televizoare de 60 cm. Acest lucru se datorează rezoluției mai mari, care până acum era disponibilă doar pe modelele mai mari. E vorba de una 1080p care devine utilă pentru cei care folosesc o consolă sau un PC cu ieșire HDMI. Dar și pentru cei care vor să vizioneze filme la o calitate video mai bună. Vizionarea filmelor o puteți face cu ajutorul unui media player, unui laptop conectat prin HDMi la TV ori cu un stick USB. Deci are un player integrat care poate reda diferite formate media printre care și filme. Un astfel de televizor nu e foarte scump și spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Nu diferă cu mult față de alte televizoare și mă refer în special la capitolul design. Dar e bine să știți că e destul de elegant chiar dacă nu e foarte subțire, deoarece negrul lucios în general dă un plus de eleganță.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

E oarecum normal să fie un LED deoarece această tehnologie e cea mai apreciată și oferă cele mai multe avantaje. Plasmenele sunt tot mai puține și tind să dispară cu timpul. Pe partea de audio are difuzoare de 2.5 W fiecare și ieșire pentru căști (dacă nu vreți să deranjați).

Diagonala ecranului e una de 24 inci ori 60 cm, iar imaginea e una Full HD. Unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade ca și la modelele cu panou IPS. Are un tuner TV performant care poate recepționa posturi HD. Ca și porturi are un USB, un HDMI, Scart și alte porturi cunoscute (tipice televizoarelor). Totuși caracteristicile speciale sunt puține și pot fi utile uneori: oprire la lipsă semnal
și buton ECO (după cum se și numește, vă ajută să economisi bani prin reducerea luminozității).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: rezoluția ecranului, playerul integrat, prețul destul de bun, mod eco, stingere automată la pierderea semnalului și mufă pentru căști.

Minusuri: puține caracteristici speciale.

Concluzie

Acest Sharp 24LE240E e un model care l-aș alegere fără ezitare dacă nu aș avea un producător favorit deoarece calitatea imaginii e comparabilă cu cea a unui monitor și playerul intern e util pentru cei care nu au un laptop sau pur și simplu sunt mai comozi.

Lasă un comentariu