Sharp 22LE240E, televizor LED 56cm

Dacă te interesează un televizor ieftin de pus într-o cameră mică atunci Sharp 22LE240E ar fi recomandarea mea. Nu e doar ieftin, ci vine și de la un brand de încredere. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar printre atuuri se numără tunerul digital dublu, playerul multimedia integrat și altele.
Aș spune că televizorul de față e un excelent cadou pentru părinți sau chiar o soluție de pus în bucătărie deoarece acolo sunt mulți aburi, iar un televizor scump nu ar fi indicat.

Aspect

Se poate vedea că e un model mic, iar din această cauză nu prea are rost să îl montați pe perete, dar dacă tot vreți să o faceți atunci vă recomand un suport TV de genul Hama 12026. Dacă vă uitați bine în imagine atunci observați că nu e un televizor prea aspectuos, dar acest lucru nu prea contează, ci contează doar calitatea imaginii oferite.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

22LE240E e un model cu ecran de 56 centimetri care are o rezoluție de tip Full HD care e deloc caracteristică unui model cu diagonala de 22 inci. Datorită acestui ecran, dar și playerului integrat (precum și a porturilor moderne) o să vă puteți bucura de filme la calitate foarte bună.
Vine la pachet și cu tuner DVB-C care vă e de folos la vizionarea canalelor în format digital, adică HD.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e una de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; are porturi populare cum ar fi VGA, HDMI și USB (pentru vizionarea diferitelor fișiere pe televizor, inclusiv *.avi codat DivX); consumul de curent nu e deloc mare, fiind de undeva la 22W, iar dacă sunteți o persoană grijulie cu mediul înconjurător atunci trebuie știut că aparatul are și buton Eco (plus că are clasa de eficiență energetică A).
Contra: nimic.

Concluzie

Un astfel de televizor e ușor de folosit de oricine deoarece e unul clasic. Poate fi utilizat pentru vizionarea transmisiilor digitale mulțumită tunereului digital, iar pentru că e dotat cu Slot CI+ nu o să vă trebuiască decodor dacă firma de cablu vă dă un card compatibil.

Te-ar mai putea interesa