Sharp 22LE240E, televizor LED 56cm

Dacă te interesează un televizor ieftin de pus într-o cameră mică atunci Sharp 22LE240E ar fi recomandarea mea. Nu e doar ieftin, ci vine și de la un brand de încredere. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar printre atuuri se numără tunerul digital dublu, playerul multimedia integrat și altele.
Aș spune că televizorul de față e un excelent cadou pentru părinți sau chiar o soluție de pus în bucătărie deoarece acolo sunt mulți aburi, iar un televizor scump nu ar fi indicat.

Aspect

Se poate vedea că e un model mic, iar din această cauză nu prea are rost să îl montați pe perete, dar dacă tot vreți să o faceți atunci vă recomand un suport TV de genul Hama 12026. Dacă vă uitați bine în imagine atunci observați că nu e un televizor prea aspectuos, dar acest lucru nu prea contează, ci contează doar calitatea imaginii oferite.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

22LE240E e un model cu ecran de 56 centimetri care are o rezoluție de tip Full HD care e deloc caracteristică unui model cu diagonala de 22 inci. Datorită acestui ecran, dar și playerului integrat (precum și a porturilor moderne) o să vă puteți bucura de filme la calitate foarte bună.
Vine la pachet și cu tuner DVB-C care vă e de folos la vizionarea canalelor în format digital, adică HD.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e una de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; are porturi populare cum ar fi VGA, HDMI și USB (pentru vizionarea diferitelor fișiere pe televizor, inclusiv *.avi codat DivX); consumul de curent nu e deloc mare, fiind de undeva la 22W, iar dacă sunteți o persoană grijulie cu mediul înconjurător atunci trebuie știut că aparatul are și buton Eco (plus că are clasa de eficiență energetică A).
Contra: nimic.

Concluzie

Un astfel de televizor e ușor de folosit de oricine deoarece e unul clasic. Poate fi utilizat pentru vizionarea transmisiilor digitale mulțumită tunereului digital, iar pentru că e dotat cu Slot CI+ nu o să vă trebuiască decodor dacă firma de cablu vă dă un card compatibil.

Lasă un comentariu