Serreno SER 5060W, aragaz cu siguranță la plită și cuptor

Un aragaz foarte ieftin cu alimentare pe gaz e Serreno SER 5060W și e disponibil pe alb. Arată foarte bine și îmi amintește de modelele din copilărie care avea butoane mari, capac metalic și alte finisaje tip retro. În acest buget nu puteți avea așteptări prea mari, adică nu poate avea toate dotările pe piață. Totuși, spre deosebire de multe alte aragazuri, acesta oferă siguranță și rotisor. Siguranța e foarte importantă atunci când se stinge flacăra, deoarece întrerupe alimentarea (pentru a opri scurgerile de gaz).

Un aragaz mai dotat costă mai mult, adică poate avea în plus ventilator, grill electric, cuptor electric, aprindere electrică sau iluminare interioară la cuptor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aragaz de 50 cm, oferă o plită decentă dar nu foarte spațioasă. Poate că nu veți folosi simultan arzătoarele și spațiul dintre arzătoare e suficient. Demontarea grătarului e destul de ușoară cât timp e realizat din două părți, astfel puteți curăța ușor pe lângă arzătoarele folosite. Puterea plitei e dată de tipul de alimentare, iar randamentul e mai mare decât la plitele electrice fără inducție.

Cuptorul nu e chiar atât de banal, deoarece are grill, rotisor și o capacitate satisfăcătoare. Alături de acesta primiți un capac metalic, o tavă și un grătar pentru cuptor. Alte accesoriile sau ustensile pot fi achiziționate ulterior. Nu cred că ați putea lua în calcul incorporabile ca și alternative deoarece doar cuptorul costă cât acest aragaz (dacă e unul simplu) și plita ceva mai puțin.

Păreri pro și contra

Nu costă mult pentru cât poate fi de util, în special dacă nu aveți deja un aragaz. În acest buget, pot spune că nu există concurență, însă poate căutați un model mai bine dotat.

Serreno SER 5060W e unul dintre cele mai accesibile modele de pe piață și nu e singurul model oferit de acest brand. Dacă nu vă place pe alb, puteți lua un model pe bej, negru, verde, roz sau oricare altă culoare disponibilă, doar că nu toate modelele sunt la fel. Unele aragazuri sunt ceva mai dotate, motiv pentru care costă mai mult.

Te-ar mai putea interesa