Serreno SER 5060BL ECAI, aragaz mixt negru

Aragazul Serreno SER 5060BL ECAI e varianta pe negru, dar există și pe alte culori. Nu toate oferă un aragaz cu alimentare electrică, ventilator și acele funcții suplimentare la cuptor. Un cuptor pe gaz clasic e inferior la mai toate capitolele și de aceea aragazurile pe gaz sunt ceva mai accesibile. Recomandarea mea e să optați pentru variante mixte deoarece plita trebuie să dea un randament ridicat, iar cuptorul coace uniform. Am pus poza de jos pentru a vedea mai bine cum arată un astfel de model, iar dacă vi se pare prea închis la culoare optați pentru cel pe alb au bej.

Sunt multe branduri care oferă aragazuri accesibile, dar poate că nu vă place cum arată restul și sunt destul de puține pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e ca și una clasică, adică are 4 arzătoare cu siguranță și aprindere electrică. Acest tip de aprindere e util dar unul integrat cum e la plitele incorporabile mi se pare mult mai interesant. Nu e foarte mare plita deoarece are o lățime de 50 cm, dar sunt aragazuri mai mari care pot avea câteva dotări în plus, iar prețul e el pe măsură. Se observă destul de ușor ventilatorul de la interiorul care ajută cuptorul la procesul de gătit/coacere. Acesta e iluminat la interior pentru a vedea mai bine cât mai aveți de gătit, că doar nu are timer ca alte modele.

Păreri pro și contra

Nu sunt multe modele care oferă atât de multe la un buget atât de restrâns și să arate atât de bine. Chiar dacă în final vă răzgândiți în privința culorii, veți găsi alternative și pe alte culori la același preț atractiv.

Serreno SER 5060BL ECAI poate fi unul dintre cele mai ieftine modele cu cuptor electric de pe piață, de aceea merită să-l luați în calcul. Poate că nu vă place cum arată un model cu finisaj modern, de aceea exist și variante retro care ne amintesc de copilărie. Bineînțeles, e destul de dificil să găsim o hotă care să se potrivească cu acest aragaz.

Te-ar mai putea interesa