Serreno SER 5060BG, aragaz cu design retro

Aragazul Serreno SER 5060BG are un design în stil retro, adică arată ca modelele vechi doar că e recent lansat. Nu are prea multe dotări dar nici nu putea avea pentru că are o lățime de 50 cm. Un model atât de compact nu are un cuptor foarte mare, dar nici o plită foarte lată. Aprinderea electrică vă poate ușura viața dar tot e nevoie de ambele mâini pentru a aprinde arzătorul dorit, adică nu e ca și la plitele incorporabile, ci e prezent un buton lângă cele patru care dau drumul la gaz.

Merită să luați un astfel de aragaz dacă aveți un mobilier mai vechi, iar hota ar putea fi una clasică sau decorativă (tip șemineu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita vine cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, deci și puterea lor e diferită. Oricum, puterea arzătoarelor e reglabilă, iar un arzător pe gaz oferă un randament mai bun decât unul electric clasic.

Sunt oferite clasicele accesorii: capac metalic și tavă metalică. E la fel de mare ca oricare alt aragaz, dar există și variante cu lățime de 60 cm. Un aragaz mai lat vă oferă mai mult spațiu pentru vasele mari, dar nu mai multe arzătoare. Designul e pe bej care arată foarte bine și aceasta nu e o culoare care deranjează. Dacă vă place o bucătărie mai vie, acest brand oferă aragazuri pe multe culori: mov, verde, alb, bej etc.

Păreri pro și contra

Oferă un randament destul de ridicat, poate fi folosit cu ușurință de oricine, siguranța întrerupe alimentarea cu gaz la stingerea flăcării. Grătarul e realizat din două părți pentru a-l putea demonta mai ușor dar și pentru a putea curăța doar partea mai murdară a plitei.

Serreno SER 5060BG e doar unul dintre multele modele lansate pe piață care arată destul de bine și poate că nici nu vă interesează un model modern. Acela vine cu prea multe dotări care nu le veți folosi și pentru care veți da bani în plus. În opinia mea, alegeți un model care să fie pe placul vostru și care oferă exact vă este de folos.

Te-ar mai putea interesa