Serreno Ser 5060BG Ecai, cuptor electric cu ventilator

Aragazul mixt Serreno Ser 5060BG Ecai e unul dintre puține model de la acest brand care oferă alimentare electrică la cuptor, adică acest cuptor e unu electric. Dacă aveți posibilitatea financiară și vă doriți un model mai performant, optați pentru un aragaz mixt cum e cel de jos deoarece nu costă mult și oferă chiar și ventilator. Această dotare ajută la o mai bună distribuire a căldurii, astfel că mâncarea și prăjiturile sunt încălzite mai bine – uniform. Plitele electrice nu-mi plac pentru că nu dau un randament atât de bun.

Sunt destul de multe aparate electrocasnice care le puteți lua în calcul, doar că nu toate au un design retro pe bej. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu vă place culoarea, sunt multe alte modele de la acest brand pe alb, verde, roz, negru etc. Acest aragaz arată bine pe bej și e o culoare tipică aparatelor cu design retro (vechi), dar și culoarea crem se asortează cu aceasta (dacă nu găsiți o hotă corespunzătoare). Bineînțeles, aș alege o hotă de tip șemineu și nu una modernă de tip turn.

Plita are siguranță la toate cele 4 arzătoare, astfel că alimentarea e oprită la stingerea flăcării pentru a împiedica scurgerile de gaz. Chiar și cuptoarele au o astfel de dotare dar nu e cazul aici pentru că e vorba de un cuptor electric cu iluminare interioară și ventilator care distribuie uniform căldură (mâncare e pătrunsă mai bine ).

Păreri pro și contra

Poate fi folosit cu ușurință de oricine deoarece are un panou de control destul de simplu și pictogramele de lângă butoane vor fi destul de folositoare. Plita e realizată din două bucăți pentru a o demonta mai ușor atunci când aveți de curățat doar jumătate din plită. Nu ocupă mult spațiu deoarece are o lățime de 50 cm.

Serreno Ser 5060BG Ecai arată la fel ca și multe alte modele de la acest brand, dar sunt variante similare de care vă ziceam mai sus care poate nu oferă un cuptor atât de bun (cele care sunt pe alte culori).

Te-ar mai putea interesa