Serreno SER 5060BG A, aragaz cu design retro

Aragazul Serreno SER 5060BG A e unul dintre puținele model cu aspect retro de pe piață care nu costă mult. Bineînțeles, acesta nu e singurul model oferit de acest brand, dar acesta vine cu aprindere electrică la plită. Deci, veți putea găti mai ușor pe acesta însă tot e nevoie de ambele mâini pentru a folosi acel panou de control. Doar incorporabilele oferă aprindere la o mână, de aceea sunt și mai scumpe. Culoarea bej e plăcută și ar trebuie să căutați o hotă tip șemineu care s-ar potrivi alături de acest aragaz. Culoarea nu are mare importanță, poate fi o hotă pe bej sau negru.

Nu este un brand foarte popular, dar merită luat în calcul dacă vreți un aragaz bun și ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea plitei e pe gaz, deci randamentul ei e destul de bun. Plitele electrice sunt inferioare la acest capitol dacă nu sunt cu inducție. Cuptorul e și el pe gaz dar nu dispune de aprindere electrică ca și la plită. Nu poate fi un minus cât timp nu-l prea folosiți. Atât plita cât și cuptorul au siguranță pentru întreruperea alimentării, atunci când flacăra se stinge accidental.

Nu are prea multe dotări sau caracteristici speciale care v-ar putea impresiona. Arzătoarele plitei sunt cele clasice și grătarul e din două bucăți pentru a-l îndepărta mai ușor. Astfel, puteți curăța cu ușurință în jurul arzătoarelor fără a lua restul vaselor de pe partea opusă. Accesoriile nu sunt numeroase și sunt cele clasice: capac metalic și o tavă. Alte tipuri de tăvi pot fi achiziționate și ulterior.

Păreri pro și contra

Nu ocupă mult spațiu pentru că are o lățime de 50 cm, dar asta presupune că nu are o plită foarte spațioasă, chiar și cuptorul are de suferit la acest capitol. Pot spune că e cam ca și majoritatea modelelor de pe piață, doar că acesta artă diferit.

Serreno SER 5060BG A nu vine cu multe tehnologii incorporate precum sunt cele electrice, de aceea acest tip de aragaz e mai accesibil decât cel electric sau chiar mixt.

Te-ar mai putea interesa