Serreno SBLF-258CN, ladă frigorifică electrică A+

Lada frigorifică Serreno SBLF-258CN e una dintre cel mai accesibile modele cu volum de circa 200 litri. Poate că nu e vorba de un brand foarte cunoscut, dotările sunt aceleași pentru acest tip de aparat. Veți observa un panou de control clasic cu indicatoare (funcționare, avertizare temperatură ridicată, congelare rapidă) și unul rotativ care vă ajută să reglați temperatura (termostat reglabil). Alte modele oferă chiar și yală cu care puteți închide aparatul (ideal dacă aveți copii mici neastâmpărați), dar pot avea și coșuri superioare pentru alimente mai puțin voluminoase.

Acest model poate ține locul unui congelator deoarece oferă mai mult volum în același buget, dar ocupă destul de mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net total e de 198 litri care nu e împărțit datorită lipsei de compartimente. Deci alimentele pot fi puse după bunul plac și nu trebuie să fie sortate într-un anumit fel. Capacitatea de congelare e satisfăcătoare la acest model și e direct proporțională cu volumul. Modelele mari au și sistem de răcire mai bun pentru un consum mai mic de energie și alimentele sunt conservate mai bine (mă refer la tehnologia No Frost). La un model mic, acel sistem de răcire nu va ieși în evidență. Chiar și această ladă are un coș mic care poate fi eliminat dacă-l considerați inutil.

Ca și accesorii, sunt incluse roțile pentru deplasare care sunt foarte utile atunci când vreți să mutați aparatul, pentru a face curat pe lângă. Dacă spațiul actual nu vă permite, atunci merită să luați în calcul un congelator clasic cu volum similar (poate costa ceva mai mult și nu are iluminare interioară datorită compartimentelor).

Păreri pro și contra

Chiar dacă ocupă mult spațiu, nu cred că v-ar deranja că doar aveți nevoie de un aparat atât de mare. Spre deosebire de un congelator incorporat, această ladă frigorifică poate fi ținută oprită, adică o folosiți doar când aveți nevoie.

Nu veți găsi multe poze sau prezentări video cu acest Serreno SBLF-258CN, deoarece e prezent de puțin timp pe piață. Chiar dacă nu e vorba de un brand foarte cunoscut, pot spune că oferă soluții atractive și merită luate în considerare.

Te-ar mai putea interesa