Serioux Zacate

Acest sistem desktop Serioux Zacate e unul care vine cu o configurație destul de bună și spun asta deoarece vine cu procesor AMD APU (Zacate). Îl pot considera ca o variantă îmbunătățită a lui Serioux APU. Spun asta deoarece acesta vine cu o placă de bază mai nouă și care aduce unele îmbunătățiri. Aceste procesoare sunt cunoscute pentru performanțele lor în jocuri deoarece au plăci video integrate destul de puternice comparativ cu cele Intel. Mi s-a părut destul de interesant pachetul promo oferit de magazin și anume monitor + desktop la un preț destul de atractiv (în special că veți primi și două cadouri – cameră web și căști Logitech). Nu știu cât o să țină această promoție, motiv pentru care nu ar trebui să stați mult pe gânduri. Serioux Zacate are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Carcasa

Specificații tehnice

Placa  de bază a acestui desktop vine de la MSI E350IA-E44 și are un chipset Hudson M1. Ea vine cu procesor integrat AMD Dual Core E350, placă video Radeon HD 6310 (memorie maximă de 512 MB), un slot PCI Express x16, sunet integrat pe 6 canale, rețea integrată și 2 GB de RAM. Acel slot PCI Express x16 vă dă posibilitatea să puneți o placă video dedicată.

Are un hard disk de tip SATA III cu un spațiu de stocare 500GB la o viteză de rotație de 7200 RPM, unitate optică DVD, o sursă de 450 W, mouse și tastatură Serioux. Mai trebuie să adaug faptul că are următoarele porturi: ieșire VGA, ieșire HDMI, 6 USBuri 2.0, 2 USBuri 3.0, o ieșire coaxială SPDIF și o ieșire digitală SPDIF. Dacă doriți performanțe mai mari în jocuri, vă trebuie fie mai multă memorie RAM fie o altă configurație (cu placă video dedicată). Jos am pus un clip cu performanțele plăcii video din procesor:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o carcasă destul de mică, port HDMI, porturi USB 3.0, hard disk performant și preț foarte atractiv în special dacă e vorba de acea promoție.

Minusuri: nu vine cu noul AMD E-450.

Concluzie

Acest desktop Serioux Zacate e o soluție office accesibilă dar cu capabilități multimedia limitate, de aceea ar trebui să optați pentru niște mici upgrade-uri dacă doriți. Însă, dacă vă plac așa de mult jocurile, ar trebui să optați pentru un alt desktop deoarece acesta e bun pentru vizionarea de filme HD și Full HD în special că are port HDMI și o configurație decentă.

Te-ar mai putea interesa