Serioux X71

Acest MP4 Player Serioux X71 vine în două variante – 2GB și 4GB – ambele având FM Transmiter. E un model românesc și vine ca o alternativă la iRiver E150 care e făcut de străini. Arată destul de bine și la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că o să găsești ceva cu o calitate superioară. Referitor la fiabilitate am numai cuvinte de laudă, iar garanția de 2 ani vine în ajutorul dumneavoastră dacă se va strica vreodată. Eu l-aş recomanda strict pentru ascultat muzică la căşti deoarece are o memorie mare pe care încap multe melodii şi dacă sunteţi o persoană care face mult naveta cu trenul atunci cred că vă va fi de folos. Nu ar trebui să vă bazaţi prea mult pe partea de radio FM sau de transmiţător FM deoarece în unele regiuni nu o să aveţi semnal şi la transmitere s-ar putea să apară interferenţe.

Poze

Cum arată
Pornit

Specificaţii tehnice

Serioux X71 4GB, FM Transmiter are un ecran de 2 inci și radio FM așa încât să puteți asculta atât muzica preferată de pe el cât și cea de la radio. Mai mult de atât, are și transmițător FM ceea ce presupune că melodiile de pe el sunt transmise la radio-ul mașinii. Suportă carduri microSD și având microfon îl puteți folosi pe post de reportofon.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine şi ecranul face ca aparatul să arate şi mai bine; are un preţ mic de sub 200 lei; fiabilitatea e bună fiind asigurată de o garanţie normală; are atât radio, cât şi transmiţător FM care presupune că puteţi transmite melodiile prin unde radio la un radio de maşină; bateria ţine mult – în mod audio ţine 10 ore şi în mod video ţine 3; are dimensiuni reduse şi are sub 50 de grame; melodiile pot fi transferate prin intermediul unui cablu USB deoarece gadgetul are port USB.
Contra: nu am ceva negativ de spus în legătură cu aparatul deoarece are un preţ incredibil de mic, iar autonomia e foarte bună. Legat de transmiţătorul FM cred că nu ar trebui să vă bazaţi prea mult pe el deoarece pe undele radio nu te poţi baza apărând deseori interferenţe… sau atunci când te aştepţi mai puţin.

Concluzie

Serioux X71 e un player de firmă… românească care nu o să te dezamăgească deoarece nu costă mult şi poate citi multe formate audio populare. Dacă vrei să-l foloseşti doar pentru ascultat muzică la căşti atunci nu o să ai parte de nicio dezamăgire din partea lui.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux X71”

Comentariile sunt închise.