Serioux VisionTAB S702, tabletă dual Vision

Pentru cineva interesat de o tabletă cu procesor dual core recomand acest model Serioux VisionTAB S702 care vine cu ecran de 7 inci și mult spațiu de stocare – 4GB. Deci, e gadgetul perfect pentru vizionat filme, ascultat muzică, navigat pe net și jocuri. Rezoluția ecranului (800×480 pixeli) nu e cea mai mare, dar e suficientă pentru a vedea filme la calitate ok.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun.
Dacă te interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din poza de alături. Din aceasta nu se poate vedea că beneficiază de o cameră web frontală. Aceasta o poți utiliza în principal la convorbirile pe Skype.

Tableta Dual Vision
Tableta Dual Vision

Procesorul incorporat în acest dispozitiv e un Allwinner A23 care are două nuclee, iar memoria RAM de care dispune e 512 mega. Nu strica dacă avea 1GB, dar e suficient și atât. La partea de stocare beneficiază de un spațiu suficient deoarece are 4GB memorie internă, dar numai vreo 2 sunt utilizabili deoarece restul e ocupat de sistem de operare. Și am ajuns la soft… modelul de față fiind dotat cu Android 4.2, adică un OS pe care-l găsim pe toate telefoanele și tabletele moderne.

Lucrurile bune de la acest model ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare și că portabilitatea e bună (bateria e una care ține undeva la 3-4 ore la o utilizare intensă, iar greutatea sa nu e nici ea prea mare deoarece are 300 grame).
Ca minusuri aș menționa că rezoluția ecranului nu e HD, că procesorul nu e quad și că nu are mai mulți RAMi.

Această tabletă simplă fără 3G se adresează celora care vor să se bucure de divertisment rapid pe un dispozitiv de ultimă generație. Jocurile vor rula foarte bine, iar dacă vreți să știți de unde le puteți descărca atunci trebuie știut că le puteți găsi pe Android Market (Google Play Store). Acolo găsiți și diferite aplicații pentru extinderea funcționalității telefonului.

Te-ar mai putea interesa