Serioux VisionTAB S700, tabletă ieftină cu Android

Serioux VisionTAB S700 e o tabletă destul de ieftină comparativ cu concurența și aceste tipuri de tablete tind să devină destul de populare. Bineînțeles, nu veți primi cele mai bune dotări în acest buget și un sistem de operare la o versiune recent lansată, dar la un așa preț chiar nu puteți avea pretenții mari. Autonomia de lucru a acestei tablete e modică dar ce vreți mai mult… că doar bateria are o capacitate modică – 2400 mAh. Designul e simplu ca la majoritatea tabletelor și chiar dacă fața e negru-lucioasă, spate e pe alb. E o combinație de culori interesantă și e bine să alegeți tablete cu spate mat (oferă un grip mai bun).

După cum am și precizat anterior, are un preț foarte atractiv și nu sunt multe gadgeturi cu Android ori alt sistem de operare care ar putea concura cu aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Allwinner A13 e un SIngle Core de 1GHz și cu siguranță ați observat că majoritatea tabletelor au Dual Core. Ei bine, acelea costă ceva mai mult și pot față față mai multor jocuri (2D/3D). Ecranul e cel standard, adică are o diagonală de 7 inci iar rezoluția sa e de 800 cu 480 pixeli. Nu se mai fabrică tablete mai mici pentru că există smartphone-uri de diferite dimensiuni.

Pe partea de memorie are suficientă memorie RAM și spațiu intern. Totuși memoria tabletei poate fi îmbunătățită cu un card de memorie. Chiar dacă suportă carduri de maxim 32GB, unul de 8GB pare a fi suficient. Spun asta deoarece există și servicii online de stocare a datelor. Restul dotărilor sale sunt cele cu care ne-am obișnuit deja de la alte tablete: cameră web, WiFi, USB de tip mini, ieșire audio etc.

Greutatea tabletei e de doar 300 grame și datorită dimensiunilor sale, poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână. Versiunea de Android e puțin mai veche – Ice Cream Sandwich, dar și așa e destul de bună deoarece browserul are suport flash.

Plusuri: ar i prețul, suport flash, procesor grafic Mali 400, suport card (dacă vreți mai mult spațiu pentru fișiere ori aplicații), cameră web și e ușoară.
Minusuri: ar fi câteva dar prețul e prea mic să mă pot exprima.

Serioux VisionTAB S700 nu oferă o autonomie ca și la alte tablete, ci mai degrabă e similară cu cea a unul laptop (în jur de 3 ore, poate și mai mult). Jos am pus un clip cu despachetarea ei și se poate observa și cum arată în realitate.

Te-ar mai putea interesa