Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Vision SMO9SG, tabletă 7 inci

Nu există prea multe tablete la sub 300 lei care să fie ceva de capul lor, însă Serioux Vision SMO9SG face excepție. Asta pentru că are un procesor rapid, memorie suficientă și sistem nou – Android 4.2. Ca și la alte tablete, din cei 8 giga memorie de stocare doar 6 sunt disponibili deoarece restul de 2GB sunt utilizați de sistem și de programele implicite.
Datorită componentelor decente acest dispozitiv e numai bun la jocuri și la vizionat clipuri de pe Youtube. Normal că are suport Flash, iar dacă vreți un browser anume atunci vă recomand să descărcați Dolphin de pe Google Play Store.

Cum ziceam, acest Serioux SMO9SG e un dispozitiv care are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi primind un dispozitiv cu ecran de 7 inci și rezoluție 800×480 pixeli care e bun chiar și pentru cititul presei.

Dispozitivul

Dispozitivul

La capitolul specificații stă foarte bine grație procesorului și celor 512 mega de RAM, iar hardul intern de 8 giga o să vă ajute să stocați câtă infomrație doriți pe aparat. Din păcate nu are 3G, însă acest lucru nu e la fel de important precum Wi-Fi-ul. Iar, dacă vă interesează 3G-ul atunci puteți găsi un adaptor 3G compatibil la bani puțini.

Lucrurile pe care eu le consider ca fiind atuuri ale acestui aparat sunt portabilitatea, performanța și extensibilitatea. Portabilitatea deoarece greutatea e una mică, iar bateria ține undeva până în 5 ore… normal că asta depinde foarte mult și de cum o să folosiți gadgetul. Performanța pentru că are un procesor de 1,2 Ghz și o placă video Mali 400 care vă vor fi de mare folos în jocuri și aplicații mai solicitante. Iar, extensibilitatea pentru că sistemul de operare suportă aplicații și jocuri pe care o să le găsiți pe Android Market ori pe diferite site-uri (în general e cel mai bine să descărcați programe doar de pe Android Market).
Din păcate are și câteva minusuri care chiar dacă nu sunt probleme grave tot ar trebui menționate. Aceste minusuri sunt lipsa unui procesor dual core și a 1GB memorie RAM… care ambele ar fi ajutat la o fluență mai bună în jocuri și aplicații.

E un dispozitiv care-și merită banii în special datorită faptului că are OS nou. Nu era rău dacă avea Android 4.4, dar poate că într-un viitor apropiat cei de la Serioux vor furniza pe site-ul lor acest update… dacă îl suportă hardware-ul.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Miky

    Modelul acesta e unul nou si de aceea l-am ales pentru a-mi inlocui vechea tableta cu Android 2. Merge bine si chiar sunt multumit de ea pe banii care i-am dat pe ea.

Lasă un comentariu