Serioux UrbanPilot UPQ550T2

Serioux UrbanPilot UPQ550T2 e un sistem de navigație foarte bun care e prezent pe piața din România de ceva timp în mai multe variante. Acestea sunt: fără hartă, harta României și harta Europei. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e valabil pentru varianta Full Europe, iar dacă vreți să nu vă stresați prea mult atunci aș recomanda achiziția modelelor cu hartă. Diferiți „deștepți” o să vă sfăutiască pe diferite forumuri sau offline să cumpărați modelul fără hărți deoarece e mai ieftin, dar eu vă sfătuiesc să luați unul cu hartă deoarece instalatul nu e un procedeu prea simplu.

Aspect

E un model cu aspect clasic Serioux. Pachetul e unul normal, iar despre aparat trebuie spus că e și transmițător FM. Astfel, o să puteți asculta muzica de pe el direct la boxele mașinii. Iar, dacă vreți să vă uitați la un film pe el atunci acest lucru e posibil deoarece playerul integrat în aparat e unul foarte capabil.

Pachetul
Pachetul
Playerul multimedia
Playerul multimedia

Caracteristici tehnice

GPS-ul de față e unul modern cu un sistem de operare la zi, fiind vorba despre Windows CE versiunea 6. Poate fi montat pe autoturism, iar ecranul de 5 inci nu o să vă deranjeze în vreun fel vizibilitatea. Playerul integrat e unul foarte bun, după cum am subliniat mai sus, iar transmițătorul FM o să vă ajute să ascultați muzica de pe GPS la radio.

Păreri pro şi contra

Nu am ceva de spus contra achiziției, iar pro achiziție ar fi prețul mic de achiziție, disponibilitatea în mai multe variante de configurare din punct de vedere al hărții, suportul pentru carduri MicroSD și sistemul de operare puternic și extensibil în același timp. Despre autonomie, numai de bine deoarece e una ridicată de circa 2.5 ore.

Concluzie

Nu știu dacă știați, dar Serioux e o companie românească care se ocupă cu vânzare multiplelor tipuri de gadgeturi, periferice, calculatoare… în trei cuvinte „tehnică de calcul”. Din clipul de alături, care e un excelent preview, se poate vedea mai bine ce conține pachetul, însă trebuie subliniat faptul că pachetul de pinde și de magazinul de unde cumpărați acest aparat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux UrbanPilot UPQ550T2”

  1. Buna ziua va rog fumos daca doriti sa imi spuneti si mie de ce nu merge si mie radioul la gpssi cit timp trebuie sa il incarc ca nu am reusit sa il vad si eu o data ca sa incarcat l-am tinut si 48 de ore si nu sa incarcat sa vad ledul verde aprins ,va rog frumos sa ma sunati la mobil nr. … sa putem comunica sa ma invatati si pe mine cum trebuie sa il utilizez ,va multumesc pentru intelegere asatep daca doriti sa ma ajutati cu respect Marian .

Comentariile sunt închise.