≡ Meniu

Serioux UrbanPilot Q550T2

Serioux UrbanPilot Q550T2 e un model nou de GPS care e realizat de români și vine la un preț mic deoarece nu are hartă, dar instalarea nu e prea complicată dacă sunteți o persoană pasionată. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primești un aparat care vine cu sistem de operare avansat, adică Windows CE versiunea 6, transmițător FM (precum 7510GT2) și player integrat.

Poze

Se poate vedea că nu e cu mult diferit față de Q475T2 și aici mă refer mai mult la partea de aspect, deoarece prețurile diferă foarte mult. Adevărul e că față de alte GPS-uri de la Serioux, acesta nu diferă mai cu nimic pe partea de estetică. Ecranul e unul mare de 5 inci și e de tip landscape, adică oarecum 16 pe 9.

Din față

Din spate

Specificaţii tehnice

Serioux Q550T2 este un aparat de navigație care e special realizat pentru autoturisme și vine cu niște caracteristici tehnice medii. Aceste caracteristici ar fi procesorul de 500 megaherți, memoria RAM de 128 mega și flash ROM-ul de 2 giga. Sistemul de operare e mia mult decât ok, în opinia mea și lipsa hărții nu cred că vă crea prea multe probleme.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și asta e datorat mai multor factori printre care și lipsa hărții; garanția standard e de 2 ani; autonomia sa e mare deoarece acumulatorul ține undeva până la 3 ore maxim; modulatorul FM e o caracteristică întâlnită de acest aparat care va facilita ascultarea melodiilor de pe aparat pe radio prin intermediul undelor radio FM; ecranul e unul de dimensiune medie și va facilita vizionarea hărților la detalii ok.
Contra: poate că lipsa unei hărți e o problemă pentru cei non IT.

Concluzie

Dacă vrei un aparat PND simplu care să-ți fie de folos la lucru (dacă ești taximetrist ori șofer de profesie) ori în concediu atunci cred că acesta ar fi un model accesibil pentru o persoană cu puțini bani. Prețul mic e datorat și faptului că e realizat în România, dar și a unor facilități care sunt lipsa (care oricum erau inutile).

{ 5 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Andrada

  De exemplu tu de unde ti-ai downloadat hartile?

 • Lavi

  Care este rezolutia?
  800×480(cea din manual) sau 480×272 (asa cum scrie pe emag)?
  Mersi.

 • Lavi

  Aici se vad clar specificatiile – rezolutie 800×480:
  http://youtu.be/98RaNAwl5E0?t=2m11s

  Pe site-ul celor de la Serioux scrie altceva – rezolutie 480×272: http://www.serioux.com/products/gps-navigation/upq550t2

  Foarte tare :))
  Care e totusi adevarul?

 • Naşul

  480 x 272 e rezoluția. E prea ieftin pentru a fi 800 x 480.

 • Cristi

  Ce capacitate maxima suporta pt cardul micro sd?
  Multumesc.

Lasă un comentariu