Serioux UrbanPilot Q550T2

Serioux UrbanPilot Q550T2 e un model nou de GPS care e realizat de români și vine la un preț mic deoarece nu are hartă, dar instalarea nu e prea complicată dacă sunteți o persoană pasionată. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un aparat care vine cu sistem de operare avansat, adică Windows CE versiunea 6, transmițător FM (precum 7510GT2) și player integrat.

Poze

Se poate vedea că nu e cu mult diferit față de Q475T2 și aici mă refer mai mult la partea de aspect, deoarece prețurile diferă foarte mult. Adevărul e că față de alte GPS-uri de la Serioux, acesta nu diferă mai cu nimic pe partea de estetică. Ecranul e unul mare de 5 inci și e de tip landscape, adică oarecum 16 pe 9.

Serioux UrbanPilot Q475T2 1
Din față
Serioux UrbanPilot Q475T2 2
Din spate

Specificaţii tehnice

Serioux Q550T2 este un aparat de navigație care e special realizat pentru autoturisme și vine cu niște caracteristici tehnice medii. Aceste caracteristici ar fi procesorul de 500 megaherți, memoria RAM de 128 mega și flash ROM-ul de 2 giga. Sistemul de operare e mia mult decât ok, în opinia mea și lipsa hărții nu cred că vă crea prea multe probleme.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și asta e datorat mai multor factori printre care și lipsa hărții; garanția standard e de 2 ani; autonomia sa e mare deoarece acumulatorul ține undeva până la 3 ore maxim; modulatorul FM e o caracteristică întâlnită de acest aparat care va facilita ascultarea melodiilor de pe aparat pe radio prin intermediul undelor radio FM; ecranul e unul de dimensiune medie și va facilita vizionarea hărților la detalii ok.
Contra: poate că lipsa unei hărți e o problemă pentru cei non IT.

Concluzie

Dacă vrei un aparat PND simplu care să-ți fie de folos la lucru (dacă ești taximetrist ori șofer de profesie) ori în concediu atunci cred că acesta ar fi un model accesibil pentru o persoană cu puțini bani. Prețul mic e datorat și faptului că e realizat în România, dar și a unor facilități care sunt lipsa (care oricum erau inutile).

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Serioux UrbanPilot Q550T2”

  1. Care este rezolutia?
    800×480(cea din manual) sau 480×272 (asa cum scrie pe emag)?
    Mersi.

Comentariile sunt închise.