Serioux UrbanPilot Q550

Dacă sunteți în căutarea unui GPS cu ecran de 5 inci și să fie și ieftin atunci o recomandare ar acest sistem de navigație Serioux UrbanPilot Q550 Sygic Drive 10 Full Europe sau poate chiar și varianta simplă UrbanPilot Q550 care nu vine cu hartă și programul de navigație Sygic Drive 10. Diferența de preț de la un model la altul este considerabilă, depinde de ce aveți nevoi și care este bugetul alocat. Modelul cu Harta completă a Europei are un preț bun Vezi prețul special de azi →. O alternativă la acest model ar putea fi modelul Serioux UrbanPilot Q475 care vine în două variante ca și acesta. Ambele modele vin cu un design elegant și subțire de culoare neagră-roșie. Din punct de vedere al designului, cred că modelul UrbanPilot Q550 este cel mai reușit GPS de la Serioux.

Poze

Pachetul
Mai de aproape

Specificaţii tehnice

Ambele modele de GPSuri au procesor de tip Mediatek 3351 la 468 MHz. Pe partea de memorie ele vine cu slot pentru card microSD, deci memoria GPS-ului poate fi mărită cu un asemenea card. Memoria RAM are o capacitate de 46 MB. Au un ecran tactil de 5 inci de tip TFT cu rezoluție de 480 cu 272 pixeli. Pe partea de conectivitatea vin cu USB 2.0. Ca sistem de operare modelele Serioux UP Q550 au Microsoft Windows CE versiunea 5.0 cu/fără harta completă a Europei și Sygic Drive 10.

Amândouă vin cu același acumulator de 820 mAh de tip Li-Ion care oferă o autonomie de 3.5 ore. Poate reda filme, melodii și fotografii. Ca și o caracteristică specială ar fi redarea textului. Chiar dacă specificații nu sunt așa de multe este destul de bun dacă facem un raport performanță/preț și plus că arată foarte bine.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are un ecran generos care oferă o imagine mai bună a traseului, puteți să redați fișiere de tip media și este foarte ieftin. Acest producător de electronice este un producător românesc care oferă produse bune la prețuri avantajoase și concurează cu cele mai bune mărci de pe piață.

Ca minusuri: putea să aibe un card microSD ceva mai mare.

Concluzie

Acest Serioux UrbanPilot Q550 este o soluție ieftină pentru oricine și recomand varianta cu hartă instalată deoarece separat costă ceva mai mult. Varianta fără hartă se adresează acelor persoane care au deja un pachet de hărți și vor să instaleze harta României sau harta altei țări pe acest dispozitiv.

Lasă un comentariu