Serioux UrbanPilot Q475T2

Sunteți în căutarea unui gps ieftin și nu prea vă pricepeți? Ei bine, o recomandarea ar putea fi un sistem de navigație Serioux UrbanPilot Q475T2 care vine în două variante: cu harta Full Europe și fără hartă. Acea variantă cu hartă cuprinde chiar și harta României și dacă nu vă convine prețul, puteți opta pentru cel fără hartă, iar ulterior vă instalați cam ce vă doriți. Caracteristicile sale speciale nu sunt multe deoarece e un GPS ieftin. Acele caracteristici sunt: transmițătorul FM, protecția mată a ecranului și design-ul subțire. Deci acestea țin mai mult de design decât de funcționalitate. Bineînțeles un model scump, vine cu interfață diferită (poate chiar mai simplă), software mai funcțional etc. UrbanPilot Q475T2 cu hartă are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se poate obsrva că seamănă mult cu predecesorul său atât la design cât și la specificații. Mă refer la Q475 și deci poate fi confundat ușor cu acela.

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Se adresează în special șoferilor de autoturisme dar și celor care folosesc autovehicule puțin mai mari. Procesorul acestuia e unul de 500 MHz și care e suficient de performant pentru una astfel de gadget. Are 128 MB de RAM și 2GB memorie RON, iar slotul pentru card vă poate ajuta la extinderea memoriei. Ecranul de 4.3 inci are o rezoluție de 480 cu 272 pixeli care poate oferi o imagine clară dar și mare.

Pe partea de software are sistemul de operare Microsoft Windows CE 6.0 care e cel mai cunoscut, iar harta e alegerea voastră. Adică aveți opțiunea să-l luați cu harta Europei, fără hartă sau să instalați ulterior doar harta României. Autonomia de funcționare e de 2.5 ore și încărcarea sa se face cu ajutorul încărcătorului auto.

Un plus al acestui model e și interfață multimedia care nu o găsiți pe toate GPSurile. Dacă vă gândiți să cumpărați un card, vă recomand unul mai mare de 2GB în caz că doriți să profitați da funcționalitatea sa.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: radio FM, interfață multimedia (puteți viziona filme sau poze și asculta la muzică), e accesibil, ecran mat, subțire, bateria ține destul de m etc.

Minusuri: nu prea am la un așa preț

Concluzie

Acest Serioux UrbanPilot Q475T2 e un sistem de navigație reușit din cele mai multe puncte de vedere iar ca alternative, există suficiente și care sunt în funcție de bugetul dumneavoastră.

Un comentariu la „Serioux UrbanPilot Q475T2”

Lasă un comentariu