Serioux UrbanPilot Q475

Sistemul de navigaţie Serioux UrbanPilot Q475 vine întrei variante cu Harta României (Serioux Q475 + Sygic Drive 10 Romania), harta Europei (Sygic Drive 10 Full Europe) şi fără hartă. Dar sincer, mai bine alegeţi un model cu hartă instalată deoarece economisiţi nişte bani şi timp. Specificaţiile dintre ele nu diferă, doar softul diferă. Design-ul este acelaşi adică foarte subţire şi elegant. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă aveţi un buget ceva mai generos şi doriţi un model tot de la aceest producător atunci Serioux UrbanPilot Q550 Sygic Drive 10 este alegerea potrivită deoarece are un ecran de 5 inci. Indiferent pentru care model aţi opta, veţi face o alegere inteligentă deoarece acest gadget este destul de performant pentru acel preţ.

Poze

Cam așa arată
Mai de aproape

Specificații tehnice

Vine cu procesor de 468 MHz de tip Mediatek 3351 care-l găsim mai pe toate sistemele de navigaţie GPS deoarece oferă suficientă performanţă. Acesta are o memorie RAM de 64 de MB iar memoria GPSului poate fi mărită cu un card de tip microSD pe care se pot stoca diverse fişiere. Ecranul TFT tactil are o rezoluţie de 480 cu 272 pixeli şi o diagonală de 4.3 inci. Acesta este destul de mare pentru a vedea o parte din traseul ce urmează a fi parcurs. Pe partea de conectivitate vine USB 2.0, mufă 3.5 mm şi intrare AV. Sistemul de operare este unul Microsoft Windows CE 5.0 care poate să vină cu S D 10 Romania, S D 10 Full Europe sau fără după cum am precizat anterior.

Cântăreşte undeva la 210 de grame şi vine cu un design subţire pentru a nu ocupa loc şi a oferi un plus de eleganţă interiorului maşinii dumneavoastră. Bateria este una de tip Li-Ion de 820 mAh care poate oferi o autonomie de circa 3 ore şi jumătate. Pe partea de audio-video poate reda dverse fişiere de tip media (bmp, jpg, mp3, wma, mpeg4, divx, wmv, avi, asf). Ca şi caracterisitici speciale are: redare text precum un eBook şi are funcţie de modulator FM.

Păreri pro și contra achiziției

Nu prea am ce să-i reproşez deoarece pentru un aşa preţ nu prea pot să avem cine ştie ce pretenţii. Are toate caracteristicile şi specificaţiile necesare pentru a devenii o alegere bună, nu pentru că o spun doar eu ci pentru că sunt foarte mulţi posesori mulţumiţi de acest gadget.

Concluzie

Acest Serioux UrbanPilot Q475 este un model nou şi deci vine hărţi actualizate, este un model ieftin şi funcţional motiv pentru care-l recomand.

Lasă un comentariu