Serioux Symbiosis X4, smartphone quad core

Dacă te interesează un telefon nou, însă nu ai prea mulți bani de dat pe el atunci eu îți recomand Serioux Symbiosis X4. Acesta fiind un telefon cu ecran HD, panel IPS și procesor care are patru nuclee. Ecranul e unul foarte clar datorită ecranului mare de 6 inci și a rezoluție HD… cum am mai spus.
Deci, dacă te interesează un telefon alb (în momentul de față e disponibil doar pe alb) atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată foarte bine, ci unul cu un hardware excelent. După cum spuneam, e disponibil doar pe alb, acest lucru putându-se vedea din imaginea de alături, dar și din clipul care l-am pus la final.

Telefonul
Telefonul

Vine cu un CPU Mediatek MT6589 care are 4 nuclee și o frecvență de 1,2 Ghz, iar placa video e PowerVR Series5XT. Datorită acestor două componente, dar și a memoriei RAM de 1GB, jocurile vor merge perfect. Ecranul e unul superb cu o diagonală de 6 inci și rezoluție HD, lucru care facilitează vizionarea clipurilor YouTube la calitate HD.
Sistemul de operare e unul nou, adică Android 4.2, lucru care presupune că puteți descărca o multitudine de aplicații compatibile cu el.

Lucrurile care le apreciez la acest model ar fi că arată bine, că nu costă mult și că are un ecran clar. Suportul dual SIM nu trebuie neglijat nici el, iar dacă vreți să faceți poze atunci în acest sens o să vă ajute camera de 8MP. Un alt lucru bun e că nu au modificat interfața Android (cei de la Allview modifică interfața telefoanelor lor însă nu se prea price, iar rezultatul nu e plăcut).
Sunt și lucruri care nu-mi plac la acest model cum ar fi disponibilitatea doar pe alb (nu și pe negru), ecranul mult prea mare (e mai mult tabletă, iar un ecran de 4 inci mi s-ar fi părut suficient), că nu are Android 4.4 și aspectul de clonă (are un design inspirat după Samsung și iPhone; poate că ar fi fost mai bine dacă era mai pătrățos).

În rest e un telefon bun, iar puțină concurență cred că nu strica pe piața autohtonă. Pentru a vă face o impresie despre dispozitiv am pus alături un clip.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Symbiosis X4, smartphone quad core”

  1. Da e mai mult phablet decat telefon. Oricum mie imi place si singurul lucru care m-ar interesa unde e facut si de cine. Sunt mai mult ca sigur ca nu e facut in Romania.

  2. dar de cei 2 troieni cu care e ‘livrat’ sistemul de operare nu aveti nici o parere: Oldboot.G – varianta in syspbserver si Invis.B – varianta in com.android.systemservice

Comentariile sunt închise.