Serioux SW971TAB, tabletă cu Windows

Tabletele cu Windows 8 sunt din ce în ce mai populare și probabil că din această cauză Seriux s-a gândit să comercializeze sub brand propriu tableta Serioux SW971TAB. Acest gadget vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu procesor Atom N2600, cip grafic UMA, Ecran IPS de tip HD și cu diagonala de 9.7 inci și cu multe alte facilități.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare neagră care are logo-ul Windows în partea inferioară a ecranului. E un aparat cu o dimensiune deloc mare, dar care la interior beneficiază de cea mai nouă tehnologie cum ar fi un SSD de 32 de giga și 2GB memorie RAM. Cred că din imagine se pote vedea că vien cu multiple porturi printre care se numără USB, jack audio și altele.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

SW971TAB e o tabletă care vien ca o alternativă la netbook-uri deoarece are o configurație similară… puțin mai puternică. Procesorul e unul dual core de la Intel care incorporează un GPU tot de la Intel cu suport pentru DirectX 9. Dacă sunteți pasionați de convorbiri video pe Skype atunci cu acest model o să puteți face cu acest lucru deoarece vine cu o cameră secundară de 1.3 megapixeli care e pe post de web cam.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; garanția poate fi mărită până la 4 ani; vine cu un sistem de operare foarte bun – Windows; ecranul e unul foarte clar datorită rezoluției HD și a panoului IPS cu care e dotată tableta; vine cu două porturi USB la care să puteți conecta un modem 3G pentru Internet oriunde; jocurile vor rula decent, iar cele de pe Facebook vor rula ca și pe calculator.
Contra: are o greutate (mai corect spus masă) de aproape un 900 grame; bateria ține undeva la maxim 4 ore.

Concluzie

În cazul în care nu ți-ai cumpărat o tabletă deoarece nu suporta multiple profile sau aplicații de pe calculator, atunci acest model cred că te-ar încânta deoarece vine la pachet cu Windows 8, adică cu cel mai nou și popular sistem de operare realizat vreodată. Venind cu interfața Metro o să vedeți că e foarte ușor de folosit, iar cei 2 giga memorie RAM sunt mai multe decât suficienți pentru nevoile dumneavoastră și pentru ca aparatul să funcționeze în condiții optime.

Te-ar mai putea interesa