Serioux Surya Reaction SMO10QC3G, tabletă Android 4.4

Tableta Serioux Surya Reaction SMO10QC3G e un pentru cei care vor un dispozitiv mare cu ecran de 10 inci, procesor quad core și Android 4.4. E un model de culoarea albă care are la pachet și o tastatură. Datorită caracteristicilor care le are la pachet eu aș recomanda aparatul acesta cuiva interesat de o soluție portabilă și cu o performanță ok pentru jocuri și diverse aplicații.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e extensibil (cu jocuri și aplicații) și care poate fi utilizat de oricine.
Din imaginea care am pus-o alături poți vedea că e un aparat negru frontal și de culoare albă în spate.

Tableta
Tableta

Specificații precum un ecran de 10,1 inci cu rezoluție 1024×600 pixeli (nu e HD, ci aproape), memorie RAM 1GB și procesor rapid quad core definesc acest aparat. Sistemul de operare e unul de actualitate deoarece e vorba despre Android 4.4, iar probabil că într-un viitor apropiat o să fie disponibilă actualizarea la Android 5.0.
Dispozitivul nu vine cu 3G, dar are wireless n (wireless de mare viteză). Alte conexiuni interesante ar fi USB și GPS.
Capacitatea de stocare a dispozitivului e de 8 GB, însă doar vreo 4 giga sunt utilizabili, restul fiind utilizați de sistemul de operare.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi portabilitatea, rapiditatea cu care ai acces la informație și că ai parte de divertisment de calitate (cu ajutorul ei te poți uita la filme, să citești cărți etc).
Contra achiziției ar fi faptul că are o baterie care ține doar 5 ore. Nici camerele nu sunt prea strălucite deoarece ambele au 0,3 megapixeli, adică destul de puțin. Cea frontală e suficientă pentru convorbiri pe Skype ori pe alte videochat-uri.

De final pot spune despre tableta Surya Reaction că e una care corespunde necesităților din ziua de azi. Vine și cu niște accesorii cum ar fi tastatură și husă. Aceste două accesorii îți vor fi foarte utile deoarece cu ajutorul tastaturii o să poți transforma tableta într-un laptop. Deci, o să ai un aparat 2 în 1.

Te-ar mai putea interesa