Serioux Surya Fun SMO10DC, tabletă 10 inci

Serioux Surya Fun SMO10DC e o tabletă modernă la un preț modic, iar prin modernă mă refer la faptul că are procesor cu două nuclee, 1GB memorie RAM și sistem de operare Android 4.2. Deci, acest model e unul pentru cineva pasionat de jocuri sau de știri online deoarece acest model are un ecran mare de 10,1 inci care va facilita aceste lucruri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci are performanțe peste medie care o să ajute să vă faceți treaba fără întreruperi ori sacadări.

Gadgetul
Gadgetul

La capitolul specificații acest model mă impresionează plăcut datorită procesorului AllWinner A20 și plăcii grafice Mali 400. Nu trebuie uitat de memoria RAM care e de 1024 MB și de capacitatea de stocare care e de 8GB, însă despre aceasta din urmă trebuie spus că doar 6GB sunt utilizabili, restul fiind utilizat de sistemul de operare. Venind cu tastatură acest dispozitiv e un înlocuitor perfect al unui notebook. Iar, că are sistem Android 4.2.2 nu trebuie să vă deranjeze pentru că pentru acesta sunt disponibile foarte multe jocuri și aplicații.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt portabilitatea (greutatea modică de 600 grame și bateria care ține undeva la 5-6 ore sau mai mult în funcție de cum utilizați aparatul), performanța (datorată în mare parte procesorului dual și a memoriei RAM) și sistemul de operare nou (chiar dacă se putea să fie și mai nou – 4.4 sau ceva de genul).
Nu era rău dacă rezoluția era HD sau Full HD, în momentul de față fiind 1024×600, deci aproape HD.

O tabletă precum acest Serioux SMO10DC e perfectă pentru cineva cu un buget scăzut. Chiar dacă are un preț mic, pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil în orice tip de sarcină.
Dacă vreți să faceți un cadou mai special cuiva ori copilului dvs atunci cred că acest model ar fi unul perfect, însă trebuie știut că e recomandat mai mult copiilor peste 3-4 ani.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Surya Fun SMO10DC, tabletă 10 inci”

  1. Tocmai ce ma gandeam sa o cumpar. Si cred ca asa o sa fac pentru ca e exact ceea ce am nevoie, pretul fiind unul foarte mic. Anul trecut mi-am cumparat o tableta de la alt brand si am dat tot cam cat costa aceasta dar nu are dual core. Deci, se vede ca tehnologia a progresat mult si preturile au scazut datorita acestui lucru… sau poate multumita concurentei.

Comentariile sunt închise.