Serioux Surya Antares SMO9VDC, tabletă de 7 inci

Serioux Surya Antares SMO9VDC e una dintre acele tablete accesibile de la acest brand și care poate fi folosită și pentru a juca jocuri. Chiar dacă mulți producători cunoscuți nu oferă astfel de tablete, aceasta poate fi o alternativă mai ieftină. Bineînțeles autonomia ei e modică cu acea baterie și ține de cum o folosiți. Performanțele sunt limitate iar dotările sunt și ele corespunzătoare. Spre deosebire de modelele precedente, acesta aduce mai multă memorie internă și suficientă memorie RAM (pentru aplicațiile actuale). Cu siguranță,din unele puncte de vedere nu se poate compara cu tabletele de la branduri cunoscute.

E destul de accesibilă pentru ce oferă și acest producător poate să vă ofere cam ceea ce vă doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul de 1.2 GHz e unul cu 2 nuclee și e însoțit de unul grafic Mali 400. Deci poate face față multor provocări dar pentru cei care vor să instaleze multe aplicații pe ea, le recomand și un card de memorie deoarece are slot. Deasemenea, memoria utilizabilă e mai puțină decât 8GB (sistemul fiind instalat tot pe ea).

Ecranul de 7 inci e unul clasic cu rezoluție 600p și tehnologia multi-touch acceptă gesturi cu maxim 5 degete. Pe partea de memorie are 1GB RAM și o memorie internă modestă dar poate fi extinsă cu un card. Pe partea de dotări are o cameră frontală, o cameră principală, slot pentru card, WiFi și diverse porturi. Nu are 3G ori GPS, cu opțiunea WiFi hotspot a unui telefon puteți obține acel tip de conectivitate.

Bateria nu e mare deoarece capacitatea ei e de 3000 mAh și putea fi ceva mai bună dacă sunteți o persoană care călătorește, iar o autonomie generoasă ar fi utilă. Eu o recomand oricui deoarece prețul e bun. Portul HDMI e de tip mini și cu el puteți conecta un monitor sau TV la ea, în cazul în care vă plac să vizionați filme pe ecrane mai mari. Are suport OTG care e tot mai popular deoarece cu el se poate conecta o tastatură cu USB. Are Android 4.2 Jelly Bean care e o versiune reușită chiar dacă nu e ultima.

Plusuri: are ieșire HDMI, suport OTG, 2 camere, preț atractiv, multitasking, destul spațiu pentru aplicații etc.
Minusuri: nu are GPS.

Serioux Surya Antares SMO9VDC e o soluție portabilă ca și un laptop doar că sistemul de operare e diferit, dimensiunile sunt reduse și funcționalitatea ei nu e chiar așa de mare.

Te-ar mai putea interesa