Serioux Surya Antares S802TAB, tabletă ieftină de 8 inci

Serioux Surya Antares S802TAB e una dintre multele modele lansate de acest brand pe piața din România și cu siguranță aveți din ce alege (în caz că nu vă place aceasta). Se poate observa din poza de jos că are un ecran cu aspect 4 pe 3. Aceste tipuri de ecrane sunt mai bune pentru citit, navigare web și chiar și jocuri. Spun asta deoarece veți vedea conținutul mult mai bine și e mai ușor de interacționat. Puteți opta pentru un stand dacă vă place să folosiți ambele mâini, dar trebuie să știți că ecranul acceptă gesturi doar cu 5 degete. Pe partea de design se putea mai bine, mă refer la margini mai înguste.

Prețul e unul foarte atractiv pentru ce oferă și cu siguranță veți economisi bani alegând o astfel de tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1.2 GHz e suficient de performant pentru diverse aplicații ori jocuri. Bineînțeles, nu e o tabletă prea performantă și e normal să fie așa în acest buget. Dacă vreți să alegeți o tabletă Quad Core, trebuie să dați cam dublu pe ea, dar și restul specificațiilor sunt mai bune. Ecranul de 8 inci are o rezoluție bună – 1024 cu 768 pixeli, și nu veți avea nevoie de una și mai bună. O rezoluție mai mare ar influența autonomia tabletei (o imagine HD).

Capacitatea memoriei RAM e de 512 MB și e ok pentru cei care nu au deținut un astfel de gadget. 1GB ar fi fost perfect deoarece era suficient pentru cei care vor să instaleze. Memoria flash e de 8 GB dar utilizabilă nu e chiar așa de mare deoarece sistemul Android e instalat pe ea. E vorba de versiunea 4.2 numită tot Jelly Bean. Ca și dotări are: cameră frontală, slot pentru card, WiFi, USB și ieșire audio. Nu are GPS deci nu poate fi folosită ca un sistem de navigație.

Cu o baterie de 3500 mAh, autonomia e cea cu care ne-am obișnuit și depinde de aplicațiile folosite.

Plusuri: are un procesor Dual Core, memorie internă generoasă, ecran HD și preț atractiv.
Minusuri: nu are HDMI.

Serioux Surya Antares S802TAB e o alegere accesibilă cu care nu veți da greș iar un alt tip de gadget (smartphone ori laptop) ar fi doar mai scump. Tabletele sunt cele mai accesibile soluții pentru navigare web, dar și pentru cei pasionați de partea multimedia.

2 comentarii la „Serioux Surya Antares S802TAB, tabletă ieftină de 8 inci”

  1. Este o tableta jalnica,probleme de conectare Wi-fi,se blocheaza des,lenta pe browser,culori moarte ale diplay-ului,singutul aspect pozitiv este sunetul.

Lasă un comentariu