Serioux Starter V6B

Sistemul desktop Serioux Starter V6B e unul accesibil datorită configurației cu AMD și lipsei plăcii video cu memorie video dedicată. Puteți opta pentru o placă video performantă deoarece sursa vă permite acest upgrade (nu are rost să vă luați una cu BUS mai mare de 128 de biți). E un desktop ideal pentru uz casnic deoarece nu costă mult și îi puteți face mici upgradeuri. Poate fi folosit și pentru redarea de filme chiar dacă nu are configurație multimedia. Carcasa aleasă e destul de bună și poate fi o alegere foarte bună în special dacă nu aveți pretenții. Modelul Starter V6B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată carcasa

Specificații tehnice

Are un procesor AMD model Sempron X2-190 de 2.5GHz care oferă o viteză de procesare decentă. Bineînțeles un Celeron de la Intel ar fi mai indicat deoarece e mai performant, dar e și mai scump. Placa de bază e una cu chipset NForce 630a care aduce sunet integrat, rețea integrată, PCI și PCI Express x16. Memoria RAM e de 1333 MHz și are o capacitate de 2GB, dar se poate pune încă 2GB RAM. Dacă alegeți să mai cumpărați încă o plăcuță de memorie, vă recomand Windows pe 64 de biți.

Are un hard mare (500GB) și performant (7200RPM) care nu văd de ce l-ați înlocui cu altul. Pentru un plus de viteză de procesare un SSD e numai bun. În cutia sa veți găsi atât un mouse cât și o tastatură, periferice care vă pot scuti de niște bani. Carcasa sa e una de tip office și deci nu are rost să-i faceți prea multe upgradeuri (în special de gaming). Mai trebuie menționat că are o sursă de 450W și porturi ca: LAN (de rețea/internet), VGA, audio (x3), USB 2.0 (x4) și PS2 (x2).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: destul de accesibil, vine cu periferice incluse, are o sursă de 450W și un hard disk decent.

Minusuri: placa de bază nu are porturi USB3.0.

Concluzie

Acest desktop numit Serioux Starter V6B e o alegere bună în caz că nu vă pricepeți la asamblarea unui desktop pe componente. Bineînțeles un desktop gata asamblat e mai accesibil decât dacă ați lua doar componentele. Se adresează celor care au un PC mai vechi și care nu mai face față. Pe acesta puteți instala chiar și Windows 8 fără probleme iar versiunea aleasă e în funcție de preferințele dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa