Serioux Starter V6

Acest sistem desktop Serioux Starter V6 este unul mai mult Office deci mai mult pentru cei care au nevoie de un PC decent la locul de muncă sau chiar și acasă. E un model foarte bun de tip multimedia (filme, muzică) dar și aplicații Office. La această configurație este recomandat un sistem de operare Windows 7 deoarece memoria RAM este destulă. Acesta este unul dintre cele mai ieftine desktopuri PC de pe piață care merită cumpărate în special că o asemenea configurație este destul de bună cam pentru orice, mai puțin jocuri. Recomand modelul Serioux Action V4 pentru cei pasionați de gaming și altele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Unitatea centrală
Cam așa arată

Specificații tehnice

Are un procesor AMD Sempron LE-145 care are o frecvență de 2.8 GHz și un cache de 1 MB. Deci se poate opta fie pentru varianta de 32 de biți a sistemului de operare fie pentru cea de 64 de biți. Placa de bază Nforce 630A vine cu placă video integrată GeForce 7025, un slot PCI Express x16, un PCI Express x1, două sloturi PCI, sunet integrat 6 Canale și rețea integrată de tip Realtek PHY RTL8201EL 10.

Capacitatea memoriei RAM DDR3 e de 2 giga la 1333 MHz deci suficientă pentru orice tip de sistem de operare. Spațiul de stocare al hardului SATA II de 7200 RPM este de 500 de giga. Vine cu periferice cu interfață PS2, și aici mă re fer la mouse și tastatură. Carcasa de tip Home Office vine cu unitate DVD și o sursă de 450 W. Are următoarele porturi: două PS2-uri, ieșire adio, microfon, mufă RJ-45 pentru rețea/internet, patru USB-uri și port VGA.

Păreri pro și contra achiziției

La un așa preț nu prea pot să ai cine știe ce pretenții dar dacă îți plac jocuri poți opta fie pentru alternativa menționată de mine fie pentru acesta iar când vei beneficia de ceva mai mulți bani poți cumpăra o placă video mai performantă cu memorie video dedicată. Nu vine cu o configurație de ultimă generație dar decentă pentru orice ți-ai propus. Serioux Starter V6 e un model nou și de aceea ar putea fi o alternativă mai bună la vechile modele care sunt oarecum depășite.

Concluzie

Acest Serioux Starter V6 e cea mai bună alternativă Office la un Lenovo sau Dell deoarece costă puțin și îți poți face treaba cu el atât acasă cât și la lucru.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Starter V6”

  1. buna ziua in legatura cu SERIOUX STARTER V6 as dori sa va intreb ceva .
    nu merge pe jocuri deloc sau cum?in ce sens nu este pentru jocuri ca nu am mai auzit asa ceva!!!!!nu ma prea pasioneaza jocurile dar sa nu mor …… va multumesc!!!

Comentariile sunt închise.