Serioux Starter V5

Acest sistem desktop Serioux Starter V5 este unul mai mult Office după cum îi și zice (Starter) și este unul ce poate fi folosit atât acasă cât și la locul de muncă. Acest sistem vine într-un pachet promo format dintr-o unitate centrală și un monitor Philips de 15,6 inci, cât ecranul unui laptop. Deci dacă nu aveți bani de un laptop atunci puteți opta pentru acest Starter V5 deoarece este ieftin și bun. Serioux Starter V5 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și este la ofertă de ceva vreme motiv pentru care este și așa de ieftin.

Poze

Din față
Unitatea centrală

Specificații tehnice

Procesorul este unul AMD Sempron model LE-140 care are o frecvență de 2,7 GHz, cache de 1 MB și este unul cu un singur nucleu. Placa de bază cu chipset Nforce 630A are placă video integrată GeForce 7025, rețea integrată Realtek PHY RTL8201EL, un slot PCI Express x16, două porturi PCI, un port PCI Express x1 și sunet integrat (6 canale).

Capacitatea memoriei RAM este  de 2 giga de tip DDR3 și la o frecvență de 1333 MHz. Spațiul de stocare al hard disk-ului SATA II este de 500 de giga și are o viteză de rotație de 7200 RPM și buffer de 32 MB. Unitatea centrală care este una de tip Middletower are o unitate optică DVD, sursă 450 W, serial, două porturi PS2, patru USB-uri 2.0, ieșire/intrare audio HD, microfon, port VGA, rețea RJ-45. Monitorul Philips 160E1SB este un LCD de 15,6 inci cu o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, timp de răspuns 8 ms, contrast 6000 la 1, 16 milioane de culori și are un consum de 20 W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: acest sistem desktop Serioux Starter V5 are periferice incluse (tastatură și mouse), monitorul are un design negru lucios destul de elegant, ieftin și are toate porturile necesare.

Ca minusuri: procesorul este unul single core.

Concluzie

Acest sistem desktop Serioux Starter V5 vine într-o configurație bună pentru un asemenea preț și îl recomand celor care un nevoie de un calculator de tip Office.

Te-ar mai putea interesa