Serioux Starter Pack

Acest desktop Serioux Starter Pack vine la un preț promo forate interesant – desktop + monitor LG W1946S-BF. Dar dacă nu doriți acest monitor sau pur și simplu aveți deja un monitor, o alternativă ar fi desktopul Zacate. Deci acest desktop are aceeași configurație cu Zacate și deci dacă nici nu aveți prea mulți bani, nu văd de ce nu optați pentru acela. Starter Pack se adresează celor care vor să renunțe la vechiul PC și să achiziționeze un model Office și să beneficieze și de o mică reducere. Acea reducere o veți găsi în prețul său (e de circa 50 lei) și de care vă puteți lua și niște boxe. Carcasa sa e una destul de elegantă și compactă. Un astfel de desktop PC se adresează celor care au un buget limitat și spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Serioux Zacate 1
Carcasa
monitor lcd lg W1946S BF 2
Cam așa arată monitorul

Specificații tehnice

Procesorul Acestui desktop PC e unul din seria APU adică are o placă video integrată în el – Radeon HD 6310. Acesta nu poate fi comparată cu cele dedicată însă e mai bună decât cele Intel (excepție fac doar cele de pe Core ix). Placa de bază e una MSI și vine cu un slot pentru o eventuală placă video (PCI Express x16), rețea integrată și sunet integrat 6 canale. Această placa de bază vine și cu porturi USB 3.0 da și cu 6 USBuri 2.0. Pentru utilizare Office, cei 2 GB de RAM mi se par suficienți în special că au o frecvență de 1333 MHz. Același lucru pot spune și despre spațiul de stocare dar nu vă oprește nimeni să mai luați un HDD intern/extern (după preferințe). Carcasa vine chiar și cu port HDMI dar cât timp monitorul are doar VGA, nu veți folosi acel port. Portul HDMI e ideal pentru vizionarea de filme 1080p sau pentru conectarea unui TV la PC.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: posibilitatea instalării unei plăci video mai performante (slot PCI Express X16 și sursă de 450W), mouse și tastatură incluse, preț avantajos (cu monitor), placa de bază bună (chipset Hudson M1).

Minusuri: nu oferă performanțe prea mari în jocuri.

Concluzie

Acest Serioux Starter Pack poate fi luat chiar și cu software licențiat (Windows sau Office) în special dacă aveți o mică afacere sau pur și simplu nu vă plac sistemele de operare gen Linux. Monitorul ales în acest pachet mi se pare decent pentru vizionat filme și utilizare Office:

Te-ar mai putea interesa