≡ Meniu

Serioux Starter One

Acest sistem desktop Serioux Starter One e unul Office și care e ideal pentru cei care vor să renunțe la vechiul PC în favoarea unui mai nou dar ceva mai performant. Acesta vine cu procesor Dual Core de la Intel, 2 GB de memorie RAM și un hard disk de 250 GB. Nu se adresează celor care vor un desktop pentru jocuri sau filme Full HD deoarece configurația nu permite prea multe, dar pentru utilitate Office, filme 720p și internet e foarte bună.  Dacă vă gândiți să-i faceți un upgrade și anume o placă video dedicată dar să nu alegeți una prea scumpă deoarece are doar o sursă de 450 W, deci una pe 128 de biți. Acest desktop folosește o carcasă Delux destul de bine realizată care vine cu un design interesant și porturi în partea din față. Dacă vă gândiți să achiziționați un monitor și o imprimantă multifuncțională pentru acesta, nu vă de ce nu optați pentru un Serioux Bundle care vine într-un pachet promoțional interesant la un preț foarte bun. Însă dacă doriți doar unitatea atunci trebuie să știți că acest Starter One are un preț bun Vezi prețul special de azi

Poze

Așa arată carcasa

Specificații tehnice

Procesorul e unul Intel Celeron D și are o frecvență de 3 GHz și un cache de 512 KB. Placa de bază cu chipset 775 vine cu placă video integrată Intel GMA X4500, sunet integrat, rețea integrată și diverse sloturi (un PCI Express x16 și un PCI Express x1). Placa video după cum vedeți și voi că nu e una nouă și nu poate reda filme Blu-Ray. Capacitatea memoriei RAM a acestui sistem desktop Serioux e la 2 GB la o frecvență maximă de 1333 MHz și e de tip DDR3. Vine cu un hard disk de 250 GB cu un buffer de 16 MB și e de tip SATA II. Serioux Starter One are periferice incluse marca Serioux: tastatură și mouse optic Serioux Trakker.

Carcasa de tip Office vine cu unitate DVD RW, sursă de 450 de W și următoarele porturi: două PS2-uri, port VGA, LAN și ieșire audio.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: destul de ieftin, memorie de tip DDR3, hard disk SATA II, procesor marca Intel decent și periferice incluse.

Minusuri: la un așa preț nu prea poți să ai cine știe ce pretenții dar o placă video mai bună ar fi fost bine venită.

Concluzie

Acest desktop PC Starter One e recomandarea mea în acest buget în special dacă nu prea vă pricepeți să realizați o configurație pe componente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu