Serioux Starter One V2

Acest sistem desktop Serioux Starter One V2 e unul din segmentul multimedia și de aceea e numai bun pentru vizionarea de filme. Nu e cea mai bună soluție pentru cei care vor să joace un joc, însă puteți rula și jocuri dar nu prea complicate. Spun asta pentru că placa video integrată e mai bună decât cele Intel. Eu vă recomand și o placă video dedicată, adică să cumpărați pe lângă cea integrată. Ele vor lucra în Dual Graphics deoarece procesorul e unul APU. Vine la un pachet promo cu monitor de 18.5 inci. Monitorul ales e unul AOC care mi se pare ok cu configurația desktopului. Starter One V2 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Serioux Zacate 1
Carcasa

Specificații tehnice

Procesorul său e unul AMD E-350 care are două nuclee și o frecvență de 1.6 GHz. Din păcate nu se poate compara cu cele Intel Pentium în special când e vorba de viteză de procesare. Placa video Radeon HD 6310 e cea integrată iar alături de ea veți avea și sunet integrat, rețea integrat, slot PCI Express x16, două sloturi PCI Express x1 și un PCI.

Memoria de tip RAM e de 2GB la 1333 MHz și vă recomand încă 2GB dacă doriți un multitasking mai bun. Atunci, ar fi recomandat și un sistem de operare pe 64 de biți ca Windows 7. Carcasa sa e compactă și are o unitate DVD, o sursă de 450 W și câteva porturi. Dintre acele porturi amintesc cele două mufa LAN, PS2uri, un DVI și un HDMI. HDD-ul SATA vine cu un spațiu de stocare de 500 GB și pe care puteți stoca multe filme sau alte tipuri de fișiere media. Chiar dacă carcasa nu vine cu prea multe dotări, e ușoară și arată bine. Jos am pus un clip cu performanțele procesorului AMD APU.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un procesor Dual Core cu placă video integrată performantă, carcasa e destul de compactă, există posibilități de upgrade și are o sursă decentă.

Minusuri: are doar 2GB de RAM.

Concluzie

Acest One V2 e o recomandare pentru cei care nu ar vrea să facă o configurație pe componentă și care ar dori să economisească niște bani (în caz că ar dori și un monitor sau Windows licențiat). Monitorul e unul LED HD+ și care e mi se pare o alegere decentă pentru un astfel de PC.

Lasă un comentariu