Serioux SRX-PGC10K-W

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou pe ultima sută de metrii pentru cel mic, atunci consola Serioux SRX-PGC10K-W e o posibilă recomandare şi spun asta deoarece există o variantă şi pe negru (SRX-PGC10K-BK). Aceasta se poate adresa şi celor care le plac jocuri vechi (retro) deoarece aceasta poate emula 5 tipuri de console sau mai bine zis poate emula jocuri de pe console precum Nintendo clasic, Nintendo GameBoy Color,  Nintendo GameBoy Advanced, Super FAMICOM şi SEGA. Deci cam toate consolele portabile şi clasice cunoscute prin Europe. O astfel de consolă are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din spate

Specificaţii tehnice

SRX-PGC10K-W are un ecran de 2.9 inci de tip LCD TFT şi care suportă o rezoluţie de 320 cu 240 pixeli. Procesorule numit Actions 2259 şi numele cred că nu vă zice nimic deoarece e unul pentru astfel de gadgeturi, deci nu pentru telefoane sau tablete. Pe lângă memorie internă de 4 GB vine şi cu un slot pentru card de tip microSD. Nu vine cu ieşire jack pentru căşti ci cu un difuzor incorporat.

Modelul Serioux SRX-PGC10K, fie că e pe alb fie că e pe negru, suportă toate jocurile de pe acele console enumerate mai sus (NES, GBC, GBA, SFC şi SMD) fie că sunt pe 8, 16 sau 32 de biţi. Pe partea de multimedia vine şi cu cameră foto digitală de 1.3 MP (se poate observa în a doua poză), are suport pentru diverse formate media (jpeg, mp3, wav, wma, av, rm etc) dar şi pentru formatul txt. Are ieşire audio motiv pentru care are şi cablu pentru această ieşire inclus. Acumulatorul e unul Li-Po de 600 mAh. Ca oricare alt gadget portabil şi acesta are calendar, alarmă şi ceas.

Păreri pro şi contra

Plusuri: ideal din toate punctele de vedere pentru „cel mic”,  ieftină, meniu în diverse limbi, se pot juca multe jocuri, arată bine, există o alternativă pe negru, cameră foto incorporată, ieşire audio-video (deci poate fi conectat la un televizor cu această intrare).

Minusuri: ar fi fost mai interesant dacă cele patru butoane din dreapta erau mai apropiate.

Concluzie

Nu cred că denumirea de consolă i se potriveşte deoarece aceasta nu vine cu jocuri, ci emulează jocurile altor console. Deci poate fi considerat fie un emulator fie un gadget media. Deci dacă aveţi un copil pasionat de astfel de jocuri, cu siguranţă o consolă portabilă ca aceasta ar fi cadou potrivit pentru un buget mai mic.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Serioux SRX-PGC10K-W”

  1. am aceasta consola si nu reusesc sa pun jocuri pe ea…va rog sa ma ajutati cu un sfat..de unde pot lua jocuri am incercat formatele respective nes…etc…si nu-mi ia nimic.

  2. Bulina aceea din stanga consolei reprezinta 4 butoane(stanga-dreapta sus-jos) sau este un analog stick?

Comentariile sunt închise.