Serioux SRX-PGC100-BL, consola portabilă

Consola portabilă Serioux SRX-PGC100-BL nu e la fel de bună precum modelul SRX-PGC10K-BK, dar are un preț pe jumătate și parcă o poți ține mai bine în mână. Nu mă tentează să-mi iau una deoarece nu mai sunt de acea vârstă, dar dacă aveți un copil de peste 4 ani atunci cred că ar fi un cadou excelent.

Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și vine cu 100 jocuri printre care sunt și câteva 3D. Poate vă întrebați care e diferența dintre acesta și modelul scump care l-am menționat anterior. Acel model are memorie extensibilă și îi poți instala câte jocuri dorești și are chiar și emulatoare de console portabile populare. Acesta e mai mult o consolă lite care arată bine și stă foarte bine în ambele mâini. Are chiar și garanție de 2 ani care în momentul de față nu poate fi extinsă, dar cred că e suficient pentru un copil și nu cred că se va întâmpla ceva dacă o va scăpa pe joc, chiar și de mai mutle ori.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Serioux SRX-PGC100-BL nu e mare lucru de spus doar că vine în trei culori (albastru, portocaliu și violet), că are un ecran de 2,7 inci cu o rezoluție de 960 pe 240 pixeli și că vie cu 100 de jocuri pe 16 biți.
Nu vine dotat cu câști, dar are o greutate mică de circa 90 grame care va face consola ușor de ținut în mâini de către copii mici. Foarte bine e că poate fi alimentată cu trei baterii AAA și asta ar însemna că va ține mai mult, dar având ecran color… depinde.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, vine în mai multe culori, nu costă mult, are multe jocuri și din comentariile văzute pe diferite site-uri și forumuri am observat că și cei de peste 20 de ani apreciază așa ceva și ar fi tentați să-și achiziționeze această jucărie.
Contra: nu are cititor de carduri așa încât să i se poată pune mai multe jocuri, dar un copil mic nu cred că va ști cum se face acest lucru.

Concluzie

Serioux SRX-PGC100-BL ar fi o consolă care ar fi un cadou perfect pentru copilul tău deoarece nu costă mult, iar în caz că o strică nu pierzi mare lucru din moment ce nu ai dat mult pe ea.
P.S.: Are AV output, deci asta ar presupune că o puteți conecta la un TV pentru a vedea jocurile mai mari sau că prin acele conexiuni puteți conecta niște căști.

Te-ar mai putea interesa