≡ Meniu

Serioux SRX-PGC100-BL, consola portabilă

Consola portabilă Serioux SRX-PGC100-BL nu e la fel de bună precum modelul SRX-PGC10K-BK, dar are un preț pe jumătate și parcă o poți ține mai bine în mână. Nu mă tentează să-mi iau una deoarece nu mai sunt de acea vârstă, dar dacă aveți un copil de peste 4 ani atunci cred că ar fi un cadou excelent.

Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și vine cu 100 jocuri printre care sunt și câteva 3D. Poate vă întrebați care e diferența dintre acesta și modelul scump care l-am menționat anterior. Acel model are memorie extensibilă și îi poți instala câte jocuri dorești și are chiar și emulatoare de console portabile populare. Acesta e mai mult o consolă lite care arată bine și stă foarte bine în ambele mâini. Are chiar și garanție de 2 ani care în momentul de față nu poate fi extinsă, dar cred că e suficient pentru un copil și nu cred că se va întâmpla ceva dacă o va scăpa pe joc, chiar și de mai mutle ori.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Serioux SRX-PGC100-BL nu e mare lucru de spus doar că vine în trei culori (albastru, portocaliu și violet), că are un ecran de 2,7 inci cu o rezoluție de 960 pe 240 pixeli și că vie cu 100 de jocuri pe 16 biți.
Nu vine dotat cu câști, dar are o greutate mică de circa 90 grame care va face consola ușor de ținut în mâini de către copii mici. Foarte bine e că poate fi alimentată cu trei baterii AAA și asta ar însemna că va ține mai mult, dar având ecran color… depinde.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, vine în mai multe culori, nu costă mult, are multe jocuri și din comentariile văzute pe diferite site-uri și forumuri am observat că și cei de peste 20 de ani apreciază așa ceva și ar fi tentați să-și achiziționeze această jucărie.
Contra: nu are cititor de carduri așa încât să i se poată pune mai multe jocuri, dar un copil mic nu cred că va ști cum se face acest lucru.

Concluzie

Serioux SRX-PGC100-BL ar fi o consolă care ar fi un cadou perfect pentru copilul tău deoarece nu costă mult, iar în caz că o strică nu pierzi mare lucru din moment ce nu ai dat mult pe ea.
P.S.: Are AV output, deci asta ar presupune că o puteți conecta la un TV pentru a vedea jocurile mai mari sau că prin acele conexiuni puteți conecta niște căști.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu