Serioux SRX-AMD-A6, desktop multimedia ieftin

Serioux SRX-AMD-A6 e un desktop destul de performant ținând cont de componente hardware principale: memoria RAM, procesor și placa video. Jos am pus o poză cu acea carcasă iar la final am pus un clip cu performanțele plăcii video. Oricum, performanțele țin și de restul componentelor. Alte serii oferă configurații diferite care sunt destul de bune.

Nu are sens să optați pentru un alt brand deoarece nu sunt așa de accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din lateral
Din lateral

Acest A6-6400K e un model ceva mai bun pentru gaming deoarece placa video e una și mai bună. Are tehnologia Dual Graphics care e prezentă la procesoarele APU și care e utilă pentru desktopuri care au și placă video dedicată. Placa de bază are slot PCI Express 16X, sunet integrat, rețea integrată dar și slot PCI Express 1X. Suportă upgrade-uri dar în limita sursei dar și în limita a cât poate acest desktop. Nu are sens să puneți foarte multă memorie RAM sau o placă video forte bună pe acesta (pe viitor).

Dacă peste câțiva acest desktop pare puțin cam depășit, cel mai bine să să-l schimbați de aceea și recomand desktopuri mai ieftine. Ar fi bine ca monitorul să fie ceva mai bun deoarece acest desktop e ceva mai bun decât multe altele chiar dacă placa video nu e una de ultimă generație. Dacă vreți un desktop cu componente recent lansate, trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunar. Are 6GB RAM și o placă video Radeon HD5450 de cu memorie 2GB. Pe partea software nu stă atât de bine deoarece are doar Free DOS.

Veți primi o tastatură dar și un mouse în pachet dar ele sunt cele standard. Dacă doriți puteți lua periferice wireless și un monitor generos ca dimensiuni. Porturile sale sunt următoarele: VGA, 6 USBuri, porturile PS2, mufa LAN, ieșire audio și altele. Sursa de 450 W mi se pare bună deoarece noile componente hardware au un consum mic și performanțe ridicate.

Plusuri: raport preț/performanță bun, HDMI, multe USBuri, sursă destul de bună, e accesibil etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux SRX-AMD-A6 e o alegere bună dacă vreți să încercați un joc sau poate o aplicație pentru editare foto/video sau pentru proiectare. Jos am pus un clip cu performanțele plăcii video.

Te-ar mai putea interesa