Serioux SRX-AMD-A4, sistem desktop cu AMD APU

Serioux SRX-AMD-A4 e o alegere bună dacă vreți un desktop multimedia dar cu performanțe reduse. Nu cred că e nevoie de mai mult cât timp nu sunteți un gamer înrăit. Acest e un desktop cu configurație APU deci procesorul AMD are o placă video integrată cu tehnologie Dual Graphics. Astfel plăcile video vor lucra împreună pentru a obține cea mai bună performanță. Puteți opta pentru un monitor Full HD deoarece are o configurație multimedia, iar un ecran mare oferă și un spațiu de lucru generos. Desktopurile de la acest producător sunt accesibile iar pe componente cred că veți ieși ceva mai scump.

Pe partea de dotări are ca tot ce vă doriți la care se mai adaugă și porturile oferite de placa video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din lateral
Din lateral

Procesul Dual Core de tip A4-6300 e unul cu placă video integrată dar pentru majoritatea aplicațiilor și jocurilor. Placa de bază e una destul de bună și care suportă destul de multe plăci (rețea, video integrată, RAM etc) deoarece are sloturi pentru ele. Multitaskingul e decent cu 4GB dar puteți pune și 8GB.

Hardul de 500 GB . Placa video ATI Radeon HD5450 e una destul de bună chiar dacă nu e una High End. Perifericele incluse sunt cel clasice: mouse și tastatură. Are doar Free DOS și recomand Windows 8.1 sau 7 pe 64 de biți. Carcasa sa e una de tip middletower cu sursă de 450 W, microfon, 6 USBuri, HDMI, VGA, LAN etc.

Plusuri: preț atractiv, e fiabil, are ieșire HDMI (depinde placa video instalată), multe UBSuri (poziționate frontal și în spate), sursă destul de bună, procesor performant și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux SRX-AMD-A4 e un desktop destul de bun ținând cont că performanțele sale sunt decente în acest buget. Chiar dacă un desktop cu Intel oferă mai multă viteză de procesare, procesoarele AMD sunt mai bune pentru uz multimedia/gaming. Bineînțeles, puteți alege un desktop cu Intel și placă video dedicată doar că plăcile video nu vor lucra împreună ci separat, iar prețul e ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa