Serioux SMO9QC, tabletă de 7 inci

Serioux SMO9QC e o tabletă portabilă datorită faptului că are un ecran mic și chiar și performantă deoarece are un Quad Core. Aceasta nu excelează la capitolul autonomie deoarece are o baterie destul de mică iar o rezoluție mai mare pentru ecran ar fi fost inutilă cât timp ar fi redus și mai mult autonomia. Pentru un ecran de 7 inci, o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli oferă o densitate bună a pixelilor comparativ cu cea oferită de ecranele laptopurilor/monitoarelor. Oricum, tabletele tind să înlocuiască laptopurile devenind tot mai performante. Există și tablete mult mai mari dar majoritatea se află în intervalul 7 – 10 inci. Tablete cu ecran peste 10 inci sunt rare și mult mai scumpe.

Aceasta vine cu un sistem de operare Android care cea mai ieftină soluție și v-o recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația acestei tablete e cu procesor Quad Core de 1.2 GHz, memorie RAM de 1 GB, 8GB spațiu intern și procesor grafic decent (PowerVR SGX544 MP2). Deci se poziționează destul de bine din punct de vedere al performanțelor. Ecranul său nu e HD deoarece rezoluția e de 1024 cu 600 pixeli, deci nu e cel puțin 720p. Bineînțeles, acceptă gesturi și e bine așa că are o interfață corespunzătoare.

Dotările sale sunt cele standard și nu nici nu puteam aștepta la mai mult de la un gadget atât de ieftin. Are cameră web de 0.3 MP, slot pentru card, WiFi, port audio și microfon. Bateria sa e de 2500mAh deci nu poate oferi prea multe ore de lucru la un ecran așa de mare (dacă-l compar cu un telefon). Totuși e cam ca și autonoma unui laptop și ține de cum folosiți tableta.

Sistemul de operare Android la versiunea 4.2.2 numită și Jelly Bean. Nu cred că va primi upgrade-uri software la un așa preț dar și așa e bine că are o versiune foarte bună,

Plusuri: are Android 4.2, preț atractiv, suficient spațiu de stocare, multitasking, procesor cu 4 nuclee etc.
Minusuri: nimic la un așa preț.

Serioux SMO9QC nu impresionează prin autonomie sau dotări dar la un așa preț chiar nici nu puteți avea multe pretenții.

Te-ar mai putea interesa