Serioux SMO9HDE, tabletă Surya de 9 inci

Serioux SMO9HDE e o tabletă de 9 inci cu o rezoluție 1024×600 pixeli și cu procesor dual core și memorie RAM de 512 mega. Sistemul de operare e Android 4.2 și de aceea poți extinde funcționalitatea tabletei cu numeroase aplicații și jocuri.
Gadgetul de față se adresează în principal celora care vor o tabletă ieftină și simplă de utilizat. Nu vine cu cameră principală, dar are una secundară pentru a vorbi pe Skype ori alte sericii similare.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar dacă te interesează convorbirile pe Skype atunci trebuie să știi că modelul acesta are chiar și webcam care o să te ajute în acest sens.
Ecranul fiind unul mare înseamnă că nu o să deranjeze prea mult la ochi atunci când o să vă jucați diferite jocuri or icând o să citiți presa de pe site-uri.

Tableta
Tableta

Niște caracteristici care te-ar interesa sunt procesorul AllWinner de tip dual core, memoria RAM de 512MB și spațiul de stocare de 4GB. Din păcate doar vreo 2 GB sunt utilizabili, dar asta nu-i o problemă deoarece poți utiliza ceva de genul Google Drive ori Dropbox.
Era mai bine dacă venea cu Android 4.4 deoarece e mai optimizat decât 4.2 ori 4.3, dar cel puțin au ales o variantă stabilă.
Nu are 3G, dar având port USB nu vă oprește nimeni să conectați un modem la acest aparat (nu știu stick-urile care sunt compatibile ori dacă e compatibil cu stick-ul de la RDS).

Plusurile acestui model ar fi prețul de achiziție foarte mic, că e un aparat puternic, portabilitatea bună și ecranul clar (lucru util în special la jocuri și filme).
Printre minusuri se numără că nu are procesor quad core, 1GB memorie RAM (Serioux SMO9HD are 1GB) și ecran 720p. Nu era rău dacă avea Android KK deoarece din câte am văzut e mai optimizat și arată ceva mai bine.

De final nu pot decât să spun că acest model e unul de familie și poate fi utilizat fără probleme chiar și de către copii. Însă, poate fi utilizat doar de către copii cu vârsta de peste 4 ani… ca oricare alt gadget.

Te-ar mai putea interesa