Serioux SMO9HD, tabletă ieftină de 9 inci

Serioux SMO9HD nu e o tabletă care va primi un upgrade la Android 4.4 KitKat deoarece nu are 1.5GB RAM dar la un așa preț încă nu sunt astfel de tablete. E o tabletă bună pentru acasă, iar pentru școală și oraș,  În cazul în care vreți ceva superior din cele mai multe puncte de vedere, e nevoie să alegeți un grand ceva mai scump și mai cunoscut. Are un design destul de interesant iar aspectul e 16 pe 9, deci e perfect pentru vizionat filme și nu numai. Acest brand oferă soluții portabile accesibile, dar și office pentru acasă. Indiferent de producător, sistemul de operare e foarte bun și e destul de folositor.

Prețul unui gadget portabil e mai mic decât cel al unui laptop/desktop, dar ține și de preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul de 1.2 GHz e un Cortex A7 cu 2 nuclee care poate fi folosit pentru orice deoarece are și o placă video. E vorba de Mali 400 care e prezentă pe mai toate tabletele însă nu și pe cele scumpe. Ecranul nu e HD chiar dacă e mare – 9.4 inci, deoarece e de 1024 cu 600 pixeli. Din punctul meu de vedere, are o rezoluție bună deoarece ecranul unui laptop nu oferă o densitate mai bună a pixelilor.

Capacitatea memoriei RAM e una de 1GB și deci veți putea instala cam orice aplicație. Poate spațiul de stocare nu e cel care vi-l doriți, doar că există o soluție – un card de memorie de 8GB. Puteți lua unul chiar și mai mare dar nu prea văd rostul. Are dotări ca: WiFi, ieșire audio, port USB de timp micro, cameră frontală etc. Sistemul de operare e la versiunea 4.2 Jelly Bean.

Plusuri: are o baterie mare, Android 4.2, ușoară, ieftină, ecran generos și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux SMO9HD e un gadget de dimensiuni mari dar are doar 400 grame. Nu am menționat nici un minus deoarece am ținut cont de preț, însă autonomia cred că e unul dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult de 3-4 ore (depinde și cum o folosiți). Cam toate tabletele din acest buget au o astfel de autonomie și nu putem avea cine știe ce pretenții.

Te-ar mai putea interesa