Serioux SMO72, tabletă cu Allwinner A23

Tabletele au început să înlocuiască calculatoarele deoarece sunt mai ieftine și mai ușoare de folosit. Un model pe care eu îl recomand e Serioux SMO72 și îl recomand deoarece are procesor dual core și Android 4.2. Aceste două caracteristici te vor ajuta să rulezi orice aplicație dorești, iar dacă nu știi de unde le poți lua atunci trebuie știut că le poți descărcă din Android Market/Google Play Store.

Prețul acestui aparat nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat foarte bun… din toate punctele de vedere.
Aspectul aparatului poate fi văzut mai bine de alături, iar dacă te interesează de camere atunci trebuie știut că are doar una care e poziționată frontal. Astfel, o să poți vorbi cu prietenii pe Skype.

Tableta
Tableta

Specificațiile sunt unele destul de bune deoarece acest model are procesor Allvinner A23, ecran de 7 inci cu rezoluție 800×480 pixeli, iar memoria RAM e de 512 mega. Pe partea de spațiu se poate lăuda cu 4GB, însă utilizabil e mai puțin.
Normal că are wireless (wi-fi), iar prin această facilitate pot spune că poți să te conectezi fără fir la internet, dar ai nevoie și de un router wireless.

Atuurile acestui model ar fi prețul foarte mic, că e un model performant și că are Android. O să ziceți că nu vă convine că vine cu o versiune veche, însă chiar nu afectează în niciun fel performanțele o versiune mai nouă.
Din păcate datorită prețului nu avem GPS, 3G ori 1GB memorie RAM. Iar, rezoluția nu e nici ea HD. Dar, nici nu prea ai nevoie de lucruri precum cele amintite anterior întrucât utilizatorii normali nu au nevoie de prea multe facilități inutile.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că aparatul de față e unul foarte bun din toate punctele de vedere, iar dacă vrei un aparat pentru jocuri și navigat pe net atunci cu această tabletă Serioux te asigur că nu vei da greși dacă o să o alegi. După cum am zis mai sus, aparatul acesta e unul compatibil cu serviciile Google și de aceea în Play Store o să găsești jocuri compatibile. 😉

Te-ar mai putea interesa