Serioux Smart V8, desktop multimedia cu i5

Dacă vrei un desktop cu performanțe peste medie atunci modelul Serioux Smart V8 ar fi o soluție excelentă întrucât vine cu procesor i5 și 4GB memorie RAM. Din păcate nu vine cu placă video dedicată, dar nu te oprește nimeni să montezi una (nu pot să dau detalii legate de placa de bază ori PCI-E deoarece s-ar putea ca în funcție de loturi să vină cu diferite plăci).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bai primim unitatea și periferice cum ar fi mouse ori tastatură. Monitorul nu e inclus în pachet și de aceea îți recomand LG 23MP65HQ. Acest monitor e unul cu panel IPS și cu o diagonală mare de 23 inci.

Carcasa Delux
Carcasa Delux

Ca specificații care te-ar interesa la acest model ar fi procesorul Intel i5-4440 (din generația a patra – Haswell), cei 4 GB memorie RAM și hardul de 1000 GB. Nu are software la pachet, deci nici sistem de operare dar eu recomand Windows 7 ori 8.1.
Nu e specificat nimic de unitate optică de tip DVD (normal că are), dar oricum și dacă nu ar avea așa ceva nu v-ar ajuta la mare lucru deoarece și sistemul de operare îl instalezi mai rapid de pe USB.

Lucruri care le apreciez la modelul acesta sunt prețul mic, aspectul plăcut (grație carcasei Delux), performanțele peste medie și stabilitatea. Poate fi upgradat, iar asta se datorează în mare parte plăcii de bază socket 1150.
Din păcate are și câteva minusuri printre care se numără lipsa unei plăci video dedicate. Nu știu nimic nici de prezența unei plăci wireless.

De final pot spune că acest calculator e o nouă capodoperă marca Serioux. Acest brand e unul românesc de top, care se ocupă cu realizarea de tablete, telefoane și PC-uri (sau mai bine spus… vând sub brand propriu diferite electronice). Nu era rău dacă veneau cu o carcasă brănduită Serioux… dacă tot e un PC Serioux… că așa pare a fi un desktop Delux.

Te-ar mai putea interesa