Serioux Smart V6

Acest sistem desktop PC Serioux Smart V6 e unul de tip multimedia datorită configurației AMD, adică are procesor AMD din seria A cu placă video integrată. Deci dacă vreți să optați pentru o placă video, vă recomand una cu chipset AMD deoarece veți beneficia de tehnologia Dual Graphics. E similară cu cea Crossfire, însă aceasta lucrează cu cea integrată. Deci performanțele grafice cresc cu ceva mai mult (cu câteva frame-uri) dacă optați pentru Dual Graphics. Acest desktop PC e oferit la un pachet promo cu monitor LED, adică se percepe o mică reducere din prețul total (vreo 140 de lei). Smart V6 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul AMD A4 X2-5300 de 3.4 GHz e unul din seria APU, motiv pentru care are placa integrată Radeon HD 7480D. Acesta nu se poate compara cu una dedicată de acea vă recomand una în caz că vreți să încercați pe viitor câteva jocuri. Placa de bază A55 vine cu sloturile utile (PCI Express x16, PCI Express x1 și PCI), rețea integrată și sunet integrat. Deasemenea vă recomand încă 4GB de RAM deoarece pentru jocuri cei 4GB vor fi insuficiență (în special că cea integrată necesită memorie deoarece nu are memorie video proprie).

Hardul e decent deoarece e rapid și spațios – 500GB. În pachet sunt incluse mouse-ul și tastatura care vă pot scuti de niște bani. Porturile care le observați la acest desktop sunt: cele două PS2uri, VGA, DVI, patru USBuri 2.0, 3 ieșire audio și LAN. Deci are porturile obișnuite dar îi lipsesc cele de tip 3.0 (mă refer la USBuri). Dacă vreți o ieșire HDMI, o placă video AMD poate rezolva acel minus iar numărul de USBuri 2.0 e ok având în vedere că perifericele sunt cu PS2.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sursă destul de bună deoarece vă permite upgradeuri, e destul de ieftin, ieșire DVI (ideală pentru redare 1080p), procesor APU cu tehnologie de ultimă generație (Dual Graphics) și periferice incluse.

Minusuri: placa de bază nu vine cu porturi USB 3.0.

Concluzie

Acest Serioux Smart V6 poate fi un desktop ideal pentru aplicații, vizionat filme dar și jocuri. Însă, pentru a juca jocuri la detalii mai bune aveți nevoie de niște bani în plus pentru un upgrade consistent (o placă cu BUS de 128 de biți).

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Serioux Smart V6”

  1. Acea placa video integrata cat ram are? Intrebarea este urmatoarea pot pune o placa nvidia de 512 rAM pe arhitectura agp?

  2. Merge pe dracu dual graphics.Am adaugat o placa video din seria 6000 dar nici vorba de dual graphics,cele doua placi lucreaza individual.Cei de la asrock(placa mea de baza) si cei de la amd nu ofera suport,le-am trimis intrebari dar ioc raspuns,e vrajeala pentru fraieri

Comentariile sunt închise.