Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Smart V5

Sistemul desktop Serioux Smart V5 e o variantă puțin mai bună decât Smart V4 deoarece are câteva specificații mai bune. După cum vedeți are aceeași carcasă Delux M298, un procesor AMD Athlon II X2 260, 4GB DDR3 de memorie RAM, un hard de 500 GB iar placa video dedicată ATI Radeon HD 5450 de 1GB cred că face jumătate din PC. Spun asta deoarece e o placă video pe 128 de biți și cu memorie de 1 GB, motiv pentru care puteți juca orice joc doriți în doar la detalii medii. La o așa configurație nu puteam avea cine știe ce pretenții, însă se pot face unele upgradeuri (memorie RAM, SSD, placă video). Însă mulți dintre voi nici nu vă gândiți la așa ceva deoarece în primul rând ați optat pentru acesta deoarece nu aveți prea mulți bani. Plus că mai trebuie și un monitor foarte bun, iar un BenQ, LG sau Samsung ar fi ideal în special dacă e LED și cu rezoluție Full HD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul acestui desktop PC e unul AMD Athlon II X2 260 cu frecvență de 3 GHz și cache de 3 MB. Placa de bază Nforce 630A vine cu memorie Dual Channel de 4 GB la o frecvență maximă de 1333 MHz,  sunet integrat, rețea integrată și câteva sloturi (un PCI Express x16, un PCI Express x1 și două PCI). Spațiul de stocare al HDD-ului e de 500 GB și e un model de tip SATA. Alături de acesta are și o unitate DVD și o sursă de 450 W. Placa video ATI Radeon HD 5450 are o memorie video de 1 GB cu BUS de 128 de biți. Perifericele incluse sunt tot de la acest producător și vă pot fi de folos în caz că nu v-ați gândit pentru ce mouse și tastatură să optați. Porturile care le veți găsi la acest PC Serioux Smart V5 sunt următoarele: port VGA, LAN, ieșire audio și patru USBuri 2.0. Jos puteți să vedeți care sunt performanțele plăcii grafice:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: memorie Dual Channel, configurație foarte bună și echilibrată, periferice incluse și carcasă destul de ok.

Minusuri: nu vine cu porturi USB 3.0.

Concluzie

Puteți opta să- achiziționați chiar și cu Windows, însă de acei bani mai bine vă luați un monitor performant. Serioux Smart V5 pare un model destul de reușit în special că nu costă mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu