Serioux Smart V4

Dacă vă plac jocurile și nu aveți un buget mare sau poate că nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un calculator deoarece în fiecare zi apare ceva nou atunci acest sistem desktop Serioux Smart V4 ar fi soluția ideală. După cum îl cheamă (Smart) puteți să vă dați seama că ar fi o alegere isteață deoarece aplaca video 5450 rulează mai toate jocurile și veți rână surprinși că puteți juca chiar și un Crysis 2 pe aceasta. Un desktop PC ca acest Serioux Smart V4 are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar în același pachet mai aveți incluse două periferice (mouse + tastatură) și un monitor LG de 18,5 inci. După prețul acestui PC vă puteți da seama că acesta este la ofertă și cred că ar trebui să profitați de ea.

Poze

Pachet
Din față

Specificații tehnice

Acest sistem desktop Serioux Smart V4 are un procesor AMD Athlon II X2 250 care are o frecvență de 3 GHz, cache de 2 MB și tehnologie 45 nm. Placa de bază cu chipset Nforce 630A are sunet integrat pe 6 canale, un slot PCI Express x16, un slot PCI Express x1, două porturi PCI, rețea integrată de la Realtek PHY RTL8201EL și placă video integrată GeForce 7025. Capacitatea memoriei RAM este de 2 giga la o frecvență de 1333 MHz și de tip DDR3. Spațiul de stocare al hardului Serial ATA 2 este de 500 de giga la 7200 de RPM și are un buffer de 32 MB.

Placa video ATI Radeon HD 5450 are o memorie video de 1 giga pe 64 de biți și poate rula orice joc, și o mare parte din ele la detalii maxime. Carcasa de tip Middletower are o sursă de 450 de W, un serial, patru USB-uri 2.0, intrare/ieșire audio HD, microfon, două PS2, port VGA și rețea RJ-45.

Monitorul LG W1946S-BF are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, timp de răspuns 5 ms, contrast 30000 la 1, montare VESA, consum de 25 W și o diagonală de 18,5 inci

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Serioux Smart V4 are configurație foarte bună pentru un astfel de preț, monitorul are un design elegant pe negru lucios, destule porturi și ieftin.

Ca minusuri: Smart V4 putea să aibe undeva la 3 giga de RAM.

Concluzie

Acest sistem desktop Serioux Smart V4 este unul dintre cele mai ieftine sisteme desktop pentru jocuri, și pentru un astfel de preț modic puteți avea un calculator destul de performant.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Smart V4”

  1. Salut. sunt foarte interesat de acest sistem. credeti ca se merita sa mai adaug bani pentru un serioux fighter v2 sau se merita si acesta ? trebuie sa iau decizia aceasta in 2 zile,as aprecia un raspuns rapid. Multumesc anticipat.

Comentariile sunt închise.