Serioux Smart V2

Dacă te interesează un calculator ieftin și capabil atunci îți recomand acest sistem desktop Serioux Smart V2 deoarece vine la pachet cu monitor și are niște performanțe decente dacă pentru uz office. E2242C-BN e monitorul cu care vine acest PC și acesta e un periferic realizat de LG care are ecran de tip Full HD, deci numai bun pentru vizionarea filmelor Blu ray. Acest pachet vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în opinia mea.

Poze

Carcasa arată ca cea din imaginile de alături, iar dacă vă interesează cum arată monitorul atunci vă invit să vizionați imaginile de aici. Carcasa e una middletower și în opinia mea e foarte bună pentru un PC de tip home ori home office. În aceste imagini e prezentată doar unitatea, dar trebuie știut că aparatul vine și mouse+tastatură.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Serioux SmartV2 e un calculator care vine cu un procesor Celeron G530 de tip dual core, multă memorie (3GB), hard încăpător de 500 și o placă video dedicată HD 5450 de la AMD. Vine cu sistem de operare, adică vine cu Windows 7 Home Premium preinstalat și acest lucru vă ia o grijă.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu monitor, tastatură și mouse la pachet; prețul e unul foarte bun; capacitatea hardului e ok deoarece HDD-ul e de 500 de giga; vine cu unitate DVD în cazul în care doriți să vizionați filme DVD; e asamblat de o firmă foarte cunoscută în România care asamblează de mult timp desktop-uri.
Contra: nimic, având în vedere că e unul dintre cele mai ieftine sisteme de pe piață care are și monitor.

Concluzie

Pentru că începe școala și ai nevoie de un PC bun cred că acesta ar fi ok. Merg și jocurile pe el, iar dacă vrei un PC pentru firma ta atunci ar fi bun și cu această destinație deoarece nu e chiar așa de mare diferența într un PC de tip office  HP și unul Serioux. Îl poți folosi cu succes la majoritatea sarcinilor, iar monitorul de 21,5 inci o să te ajute să vezi clar un film și asta deoarece are rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli.

Te-ar mai putea interesa