Serioux S903TAB, tabletă 9 inci

Tableta Serioux S903TAB se adresează celora care sunt în căutarea unui gadget cu care să poată intra pe net și să se joace diverse jocuri. Pe partea hardware stă la fel de bine precum pe cea soft deoarece are procesor dual core și sistem Android 4.2. Mulți vor întreba de ce nu vine cu 4.4, iar răspunsul ar fi deoarece 4.2 e cel mai stabil în acest moment.

Nici nu costă prea mult deoarece acest tablet are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Poate că o să fiți nevoiți să cumpărați un card întrucât memoria utilizabilă e de circa 1-2 giga, m refer la spațiul de stocare.
Probabil că nu se vede din imagine, dar acest gadget are și o cameră web care o să vă ajute să vorbiți pe Skype. Din această poză se poate vedea că nici nu arată prea sofisticat deoarece modelul acesta e unul foarte simplist ca aspect.

Tableta
Tableta

Tableta Serioux S903TAB e una dotată cu procesor dual-core model Allwinner A23, iar memoria RAM e de 512 mega. O să ziceți că are cam puțini RAMi, dar țineți cont că iPad Mini are tot atât și rulează orice perfect. Poate că spațiul de stocare de 4GB e cam puțin deoarece acest model are doar 1GB utilizabili, restul fiind utilizați de sistem.
Nu are 3G, ci doar Wi-Fi, dar nu vă oprește nimeni să conectați un adaptor 3G ori ceva de genul.

Plusurile acestui gadget S 903 ar fi ecranul mare de 9 inci cu rezoluție 1024×600 pixeli, portabilitatea bună (greutatea e una redusă, iar bateria ține undeva peste 5 ore) și brandul puternic. (Dacă nu știți nimic despre firma care produce S903 atunci trebuie știut că e o firmă românească.)
Memoria internă e un minus întrucât nu te prea poți descurca cu 1-2 giga de spațiu, aici intervenind Google Drive și alte servicii similare.

Deci, dacă vrei să beneficiezi de un acces rapid la informație atunci un gadget precum acesta o să te ajute în acest sens. Față de modele de la Apple acesta are avantajul că e ieftin, iar în fața modelelor de la Samsung are avantajul că are hardware oarecum similar la un preț… mult mai mic.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux S903TAB, tabletă 9 inci”

  1. Acest model e foarte similar cu ceva ce am si eu numai ca a mea are 7 inci. Vreau sa mai cumpar una pentru ca cei doi copii ai mei nu se prea inteleg doar cu una.

  2. Si eu am avut una ca ea,serioux 903tab est foarte buna Dar din pacate mi sa spart si miam luat alta smailo titanius quad core este de 1000000000000 mai buna ca cea serioux

Lasă un comentariu