Serioux S901TAB

Serioux S901TAB sau Serioux Quick Tab S901 S901TAB cum mai e cunoscută e o tabletă nouă de la producătorul/importatorul român Serioux. Caracteristicile tehnice sunt la superlativ deoarece gadgetul beneficiază de un ecran de 9,7 inci cu rezoluție aproape HD. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e o alternativă la Allview Alldro 3 Speed DUO și Samsung Galaxy Tab2 P3110.

Poze

E un model similar iPad deoarece are aceeași dimensiune precum a iPad-ului, adică 9,7 inci. Tehnologia IPS din acest ecran ajută la imagini clare indiferent din ce unghi te-ai uita la ecran. Astfel, tableta e foarte bună pentru orice tip de sarcină, de la jocuri până la filme HD.

Meniul

Specificaţii tehnice

Vine cu un procesor ARM, iar ecranul e unul de 9,7 inci cu rezoluție circa HD. Memoria integrată e de 16 giga și la nevoie poate fi extinsă la 32 de giga cu ajutorul cardurilor microSD. Cipul grafic e unul decent care poate reda fluent cele mai noi jocuri din Android Market/Google Play. Are porturi cum ar fi USB și HDMI, însă nu are 3G.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; poate fi atașat un adaptor 3G pe USB; bateria ține undeva la 4-5 ore; greutatea nu e deloc mare deoarece are undeva la 600 grame; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini; sistemul de operare e unul nou, fiind vorba despre Android 4; vine cu HDMI ceea ce înseamnă că poate fi conectată la un TV pentru a vedea imaginile de pe ea.
Contra: ecranul putea fi unul HD, chiar dacă e pe aproape.

Concluzie

Dacă te interesează o soluție mobilă pentru gaming sau citit știri atunci această tabletă ar fi recomandarea mea. Normal că există modele mai capabile, dar acelea costă și mai mult, iar acest model mi se pare numai bun pentru sarcinile precizate anterior. Portabilitatea sa e ridicată, iar utilizarea sa nu e deloc complicată în condițiile în care vine cu meniuri intuitive și posibilitatea de a-i extinde funcționalitatea cu jocuri și aplicații. Grafica acestei tablete e mult mai bună decât a unei console PSP și de aceea e foarte bună la gaming.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux S901TAB”

  1. Am luat acest model la oferta si nu regret deoarece am jocat jocuri la calitate extrema. Chiar am ramas uimit sa vad ca jocurile de pe ea arata mai bine decat cele de pe PCul vechi care are 10 ani. Recomand cu caldura Serioux.

Comentariile sunt închise.