Serioux S900TAB, tabletă de 9 inci accesibilă

Tableta Serioux S900TAB e una de 9 inci și care nu are concurența datorită ecranului său. Totuși nu-mi place că are o rezoluție mică – 480 cu 800 pixeli. Spre deosebire de alte tablete oferite de acest producător, acesta are un ecran cu aspect lat și nu 4:3. Astfel e mai bună pentru vizionare de filme sau jocuri. Pentru cei care vor o tabletă doar pentru internet, cele cu ecran 4:3 sunt alegerea mai bună deoarece puteți viziona mai mult conținut al paginilor web. Dezavantajul unui ecran cu rezoluție mică e acela că trebuie să dați uneori zoom deoarece ecranul nu oferă destule detalii. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e foarte simplu și e similar cu cel al altor tablete de la acest producător, de aceea alternative pot fi tot de la acesta.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul de 1.2 GHz e unul cu un singur nucleu și care e însoțit de Mali 400. E un procesor grafic foarte cunoscut și care vă poate fi de folos la redare video ori jocuri. Ecranul e unul de 9 inci care acceptă gesturi cu 5 degete. Are o rezoluție standard adică de 480 cu 800 pixeli, iar un avantaj ar fi că veți găsi multe aplicații compatibile de pe Google Play.

Pe partea de memorie are 512 MB RAM și 4GB spațiu intern. V-o recomand alături de un card de cel puțin 8GB deoarece memoria internă utilizabilă e mult mai mică. O așa tabletă oferă dotări satisfăcătoare: card reader microSD, cameră web, un difuzor, ieșire audio, WiFI, USB și o baterie de 3500 mAh. Caracteristicile sale speciale sunt suportul flash și senzorul G. După cum știți Android 4.1 nu oferă suport flash ci doar HTML5. Bateria sa oferă cam 4 ore de utilizare având în vedere ecranul și bateria sa.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul e foarte atractiv având în vedere ecranul de 9 inci, Android 4.0 dar și restul caracteristicilor.

Minusuri: rezoluție mică a ecranului.

Concluzie

Acest Serioux S900TAB nu se compară cu alte modele cum sunt cele de la Asus ori Samsung. Dacă vreți o alegere mai bună adică cu autonomie mare pentru navigat web, vă recomand Asus Memo 7 sau Nexus 7 (în caz că vreți să jucați și niște jocuri). Astfel de tablete se adresează celor care vor să schimbe des tableta și deci nu o vor pentru o perioadă prea îndelungată deoarece se demodează ușor sau vor fi depășite din punct de vedere al tehnologiei.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Serioux S900TAB, tabletă de 9 inci accesibilă”

Comentariile sunt închise.