Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux S785TAB Whitestorm Quatro, tableta S785 Tab

Serioux S785TAB Whitestorm QUATRO e o tabletă cu ecran de 7.85 inci a cărui rezoluție e de 1024×768 pixeli și care are procesor quad core. Datorită acestui ecran are o portabilitate bună având o greutate de 400 grame, iar ecranul e unul IPS ceea ce înseamnă că unghiurile de vizibilitate sunt excelente… la fel și culorile. Un astfel de dispozitiv e alternativa perfectă la un iPad Mini și poate fi utilizat fără probleme la jocuri.

Chiar dacă are un procesor foarte rapid, Serioux S785 are un preț bun Vezi prețul special de azi. Vine cu Android 4.2, iar asta înseamnă că aveți acces la noul Google Play, iar dacă vreți un sistem de operare mai nou atunci poate că Seriuox va pune la dispoziție actualizări manuale pe al său site.

Tableta

Tableta

Acest model de culoare albă vine cu un procesor AllWinner A31 cu patru nuclee și cip grafic (GPU) PowerVR SGX544MP2. Memoria RAM e una de 1GB, iar pe partea de stocare are 8GB din care doar 6GB sunt utilizabili. Spațiul nu e o problemă deoarece are suport pentru carduri Micro SD de până la maxim 32 giga. Oricum, dacă nu aveți bugetul necesar pentru a cumpăra un astfel de card atunci există servicii de storage gratis sau pe bani.
Datorită senzorului gravitațional acest dispozitiv o să poată fi utilizat chiar și la jocuri cu mașini în care o să folosiți tableta pe post de volan.

Caracteristicile apreciate de mine la acest model sunt memoria de 1GB, procesorul rapid și sistemul de operare nou. Să nu uităm de bateria de 4000mAh care ține destul de mult, mai exact undeva la 5 ore (depinde și la ce folosești tableta). Lucrurile care ar fi putut sta mai bine ar fi un ecran cu rezoluție HD și disponibilitatea pe alte culori, nu doar alb.

Modelul acesta e unul bun pentru cineva pasionat de jocuri și de știri online. Poate fi considerată ca fiind chiar și o tabletă de familie deoarece poate fi utilizată cu un efort minim chiar și de către copii.
Dacă te interesează acest dispozitiv, mai exact cum arată și ce poate atunci îți recomand clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu