Serioux S746TAB, tabletă de 7 inci

Serioux S746TAB e o tabletă accesibilă de la un brand cunoscut și spre deosebire de alți producători, acesta oferă doar tablete accesibile. Tablete ca aceasta sunt modele interesante și accesibile, cu care puteți economisi bani. Nu e un gadget banal deoarece are procesor cu două nuclee, destulă memorie RAM și spațiu de stocare. Designul său e cel uzual și spatele său nu e tot pe negru, ci pe alb. Nu prea veți găsi multe tablete cu port HDMI la un așa preț, dar un dezavantaj oferit de această tabletă e autonomia bateriei. Spun asta deoarece e una de 2200 mAh și trebuie să fie cel puțin dublă ca la restul tabletelor.

Prețul e atractiv și nu e genul de tabletă care o puteți lua în oraș sau în excursii, e mai mult pentru uz casnic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Cam toate tabletele noi vin cu un procesor Dual Core și 1GB RAM. Veți observa că puteți reda filme, deschide cam orice aplicație și joc. Multitasking e bun dar nu e vorba de o tabletă foarte performantă pentru a beneficia de un multitasking excelent. Ecranul de 7 inci e perfect pentru citit iar rezoluția sa putea fi mai bună dar ar fi afectat autonomia tabletei.Rezoluția e una de 800 cu 480 pixeli.

E bine că are 1 GB de memorie deoarece vă rămâne destulă memorie și pentru aplicații. Spun asta deoarece spre deosebire de Windows, Androidul are nevoie de mai puține resurse pentru a rula în condiții optime. Spațiul de stocare de 4GB mi se pare cam mic deoarece și sistemul se află pe el, astfel că spațiul utilizabil e foarte mic.

Are dotări multe: cameră web, slot pentru card, WiFi, posibilitatea conectării unui modem 3G prin intermediul unui cablu OTG. Ca și porturi are ieșire audio, HDMI și USB. Deci are și HDMI care devine util atunci când vreți să conectați un televizor sau un monitor la tabletă.
Sistemul de operare e Android 4.2.2 JellyBean și e o versiune interesantă chiar dacă nu e ultima.

Plusuri: preț atractiv, port HDMI, posibilitatea introducerii unui card de memorie, procesor Dual Core și memorie RAM suficientă.
Minusuri: autonomia cam mică.

Serioux S746TAB e un gadget portabil care nu cred că poate înlocui un laptop, dar cu siguranță o tabletă mai veche. Spun asta deoarece configurațiile diferă, iar sistemul de operare e Android dar la o versiune mai nouă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux S746TAB, tabletă de 7 inci”

  1. De unde pot face si eu rost de driverul de la USB? L-am cautat si pe sitte-ul producatorului, dar nu l-am gasit.

  2. Nu înțeleg ce vrei să faci. Drivere pentru USB de la Serioux nu există. Normal tableta (cu card de memorie inserat) e detectată de sistem de operare dacă o conectezi la calculator. Trebuie să încerci asta pe un sistem de operare de genul Windows 7 sau 8.1.

Comentariile sunt închise.