Serioux FasTAB S716, tabletă 7 inci S716TAB

Dacă te pasionează tehnologia atunci o tabletă Serioux S716TAB (Serioux FasTAB S716 e un nume alternativ) ar fi numai bună deoarece are un ecran mare și nu costă deloc mult. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic în condițiile în care la alte magazine e vreo 400 lei. Pe acești bani primim o tabletă cu Android 4, hardware ok, iar de banii economisiți poți lua un card compatibil sau o husă tabletă 7 inci.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest gadget și care e conținutul pachetului… cu aproximație. Ecranul e unul măricel de 7 inci și e dotat cu rezoluție 800×480 pixeli ceea ce e foarte bine pentru a viziona filme HD.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

La o diagonală de 7 inci (circa 18 centimetri) modelul S716TAB are o diagonală apreciabilă. Rezoluția e foarte bun, iar impactul ecranului asupra greutății tabletei e unul minim deoarece cântărește undeva la 300 de grame. Astfel, o să o purtați cu ușurință într-o poșetă sau în buzunarul unei geci.
Dacă am sărit de la ecran la portabilitate atunci ar trebui menționat că bateria ține undeva la 5 ore. E o autonomie normală și în funcție de cum o folosiți puteți obține și mai mult.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic (nu cred că există o tabletă cu un preț mai mic); garanția e de 2 ani (eu aș recomanda să alegeți și serviciul Garanție Plus pentru mai multă siguranță); vine cu software la zi; cipul grafic e unul Mali 400 ceea ce înseamnă că majoritatea jocurilor vor rula decent.
Contra: memoria internă e mică și de aceea vă recomand un card Micro SD compatibil pentru a-i extinde memoria de doar 4GB; memoria RAM e și ea cam mică, dar în privința acestui lucru nu prea aveți ce face.

Concluzie

Dacă ești în cătarea unei tablete pentru navigat pe Internet atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. E un model cu caracteristici decente pentru cineva cu un buget decent. Jocurile de genul Strikefleet Omega merg pe ea, dar să nu vă așteptați să vă meargă Real Racing 3 sau jocuri care consumă foarte multe resurse.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux FasTAB S716, tabletă 7 inci S716TAB”

  1. Daca o folosesti doar pentru internet atunci nu are rost sa ii pui card. Cardul e util doar daca instalezi multe jocuri si aplicatii. Eu nu as instala prea multe jocuri deoarece consuma foarte mult din baterie chiar si daca nu sunt pornite… vorbesc din experienta.

  2. Si daca vrei sa iei cu tine pozele cu familia,muzica preferata si cateva filme ca sa nu te plictisesti pe ce o copiezi daca nu pe u ncard sd ? :)Deci neaparat trebuie sa iei un card sd de inim 8gb.eu o am de azi acesta tableat cu android 4.0.4 isa sunt dezamagit de faptul ca nu prinde retaua wifi bine trebuie sa fi la cel mult 4-5 metrii de router sa ai semna li ncaz contrar zice sa nu este retea disponibila.

Comentariile sunt închise.