Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux FasTAB S716, tabletă 7 inci S716TAB

Dacă te pasionează tehnologia atunci o tabletă Serioux S716TAB (Serioux FasTAB S716 e un nume alternativ) ar fi numai bună deoarece are un ecran mare și nu costă deloc mult. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e foarte mic în condițiile în care la alte magazine e vreo 400 lei. Pe acești bani primim o tabletă cu Android 4, hardware ok, iar de banii economisiți poți lua un card compatibil sau o husă tabletă 7 inci.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest gadget și care e conținutul pachetului… cu aproximație. Ecranul e unul măricel de 7 inci și e dotat cu rezoluție 800×480 pixeli ceea ce e foarte bine pentru a viziona filme HD.

Pachetul

Pachetul

Caracteristici tehnice

La o diagonală de 7 inci (circa 18 centimetri) modelul S716TAB are o diagonală apreciabilă. Rezoluția e foarte bun, iar impactul ecranului asupra greutății tabletei e unul minim deoarece cântărește undeva la 300 de grame. Astfel, o să o purtați cu ușurință într-o poșetă sau în buzunarul unei geci.
Dacă am sărit de la ecran la portabilitate atunci ar trebui menționat că bateria ține undeva la 5 ore. E o autonomie normală și în funcție de cum o folosiți puteți obține și mai mult.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic (nu cred că există o tabletă cu un preț mai mic); garanția e de 2 ani (eu aș recomanda să alegeți și serviciul Garanție Plus pentru mai multă siguranță); vine cu software la zi; cipul grafic e unul Mali 400 ceea ce înseamnă că majoritatea jocurilor vor rula decent.
Contra: memoria internă e mică și de aceea vă recomand un card Micro SD compatibil pentru a-i extinde memoria de doar 4GB; memoria RAM e și ea cam mică, dar în privința acestui lucru nu prea aveți ce face.

Concluzie

Dacă ești în cătarea unei tablete pentru navigat pe Internet atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. E un model cu caracteristici decente pentru cineva cu un buget decent. Jocurile de genul Strikefleet Omega merg pe ea, dar să nu vă așteptați să vă meargă Real Racing 3 sau jocuri care consumă foarte multe resurse.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Adrian

    Daca o folosesti doar pentru internet atunci nu are rost sa ii pui card. Cardul e util doar daca instalezi multe jocuri si aplicatii. Eu nu as instala prea multe jocuri deoarece consuma foarte mult din baterie chiar si daca nu sunt pornite… vorbesc din experienta.

  • miki

    Si daca vrei sa iei cu tine pozele cu familia,muzica preferata si cateva filme ca sa nu te plictisesti pe ce o copiezi daca nu pe u ncard sd ? :)Deci neaparat trebuie sa iei un card sd de inim 8gb.eu o am de azi acesta tableat cu android 4.0.4 isa sunt dezamagit de faptul ca nu prinde retaua wifi bine trebuie sa fi la cel mult 4-5 metrii de router sa ai semna li ncaz contrar zice sa nu este retea disponibila.

Lasă un comentariu